Shadow

Οδηγός Proraso για Καλοσχηματισμένη Γενειάδα

O απόλυτος οδηγός περιποίησης της γενειάδας σου είναι εδώ. Βρες τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης Proraso και απέκτησε το απόλυτο Beard Style του φετινού φθινοπώρου.

Το πιο hot look της εποχής είναι τα πλούσια, καλοσχηματισμένα και μακριά μούσια. Αυτή η μόδα που θέλεις ή έχεις ήδη υιοθετήσει απαιτεί από εσένα καθημερινή φροντίδα, περιποίηση και φυσικά υπομονή. Μπορεί ήδη να φαντάζεσαι το κατάλληλο σχήμα για τα γένια σου, όπως πριν καταλήξεις στο στυλ γενειάδας που τελικά θα διαμορφώσεις, χρειάζεται να τα μακρύνεις έως και 4 εβδομάδες. Μπορεί ως εδώ τα διαδικαστικά να σου φαίνονται παιχνιδάκι….Έχεις όμως αναρωτηθεί ποιο είναι τελικά το μυστικό που θα ενισχύσει την εμφάνιση της γενειάδας σου και θα προσθέσει πόντους στο look σου; Η έμπειρη ομάδα του Men’sCare έχει ετοιμάσει για εσένα τα πιο σημαντικά grooming tips που θα αλλάξουν ριζικά την ρουτίνα περιποίησης σου. Είσαι έτοιμος;

Σωστό Σχήμα Γενειάδας για το Πρόσωπό σου

Πριν ξεκινήσεις την περιποίηση της γενειάδας σου είναι απολύτως σημαντικό να βρεις το σχήμα και το μήκος που θα ταιριάζει στο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που έχουν λεπτό πρόσωπο, προτίμησε τη μεγάλη και ελαφρώς ακανόνιστη γενειάδα. Στις περιπτώσεις ανδρών με μεγάλο και φαρδύ πρόσωπο, η κοντή αλλά περιποιημένη γενειάδα είναι αυτή που θα αναδείξει καλύτερα το σχήμα του προσώπου και των χαρακτηριστικών σου. Έπειτα από αυτό το σημαντικό βήμα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στην ολοκληρωμένη περιποίηση γενειάδας με Proraso. Με μακρόχρονη ιστορία, η Proraso αποτελεί κορυφαία επιλογή για ευχάριστο και άψογο ξύρισμα.

Καθημερινός Καθαρισμός με Proraso Beard Shampoo

Για τον σωστό καθαρισμό της γενειάδας σου χρειάζεσαι ειδικό σαμπουάν για γένια ώστε να αποφύγεις την ξηρότητα και τους ερεθισμούς που μπορεί να σου προκαλέσουν το αφρόλουτρο ή το σαμπουάν για τα μαλλιά σου. Μία φορά την ημέρα, το πρωί ή το βράδυ, πλύνε τα γένια σου με το Proraso Beard Shampoo.

Το Proraso Beard Shampoo έχει ειδική σύσταση που σέβεται τα γένια αλλά και την επιδερμίδα σου. Μην ξεχνάς ότι είναι σημαντικό να στεγνώσεις τα γένια σου με μία πετσέτα κάνοντας απαλές κινήσεις ώστε να μην χάσουν τον όγκο τους και να μην αποδυναμωθούν.

Ενυδάτωση σε Βάθος με Proraso Beard Oil

Αμέσως μετά τον καθαρισμό της γενειάδας σου έρχεται η σωστή ενυδάτωση με Proraso Beard Oil. Αυτή η τακτική θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και να θρέψεις με τον κατάλληλο τρόπο τις τρίχες στα γένια σου.

Εφάρμοσε 2-3 σταγόνες από το Proraso Beard Oil στα γένια σου, μετά το ντούζ και αφού τα έχεις στεγνώσει καλά. Στις περιπτώσεις που τα γένια σου είναι μακριά σου προτείνουμε να εφαρμόσεις 4-6 σταγόνες και να απλώσεις με μαλακές κινήσεις.

Τα στεγνά γένια απορροφούν καλύτερα το προϊόν το οποίο ακόμα διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα και προσφέρει τη θρέψη και τη βαθιά ενυδάτωση που έχει ανάγκη το πρόσωπό σου. Πριν πέσεις για ύπνο ξέβγαλε το Proraso Beard Oil από τη γενειάδα σου με ζεστό νερό και πες αντίο στην ξηρή και ερεθισμένη επιδερμίδα!

Proraso After Shave για περιποίηση μετά το ξύρισμα

Shave The Day για τη στιγμή της μεγάλης απόφασης να ξυρίσεις τελείως τη γενειάδα σου. Τα καλά νέα είναι ότι με τα tips που, προηγουμένως, σου αναφέραμε θα έχεις ένα απαλό και λαμπερό πρόσωπο! Πιάσε λοιπόν το ξυραφάκι, και ολοκλήρωσε την ιεροτελεστία με το Proraso After Shave που αναζωογονεί και αποκαθιστά, σε χρόνο dt, την υγρασία της επιδερμίδας σου. Τοποθέτησε μερικές σταγόνες από το Proraso After Shave στις παλάμες σου και κάνε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σου. Mε δροσερό άρωμα και ελαφριά υφή τo Proraso After Shave καταπραΰνει το δέρμα και το προστατεύει από την φαγούρα, τις κοκκινίλες, και τους ερεθισμούς που προκαλεί το ξύρισμα.

Στο Men’s Care προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για εσένα! Ακολούθησε τα top grooming tips του οδηγού μας και απέκτησε το απόλυτο beard style που θα αναδείξει στο έπακρο το στυλ και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Εξοπλίσου με τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης Proraso που θα βρεις διαθέσιμα στο Men’sCare και δες την ρουτίνα περιποίησής σου να αλλάζει.

Εμπιστεύσου το MensCare – Νο1 site για τον άνδρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English