Shadow

Γκει ζευγάρι δέχτηκε έγκλημα μίσους στο Μπέρμιγχαμ

Ο Ρομπ και ο σύζυγός του Πάτρικ, και οι δύο από το Οξφόρντσαϊρ, ταξίδεψαν στο Μπέρμιγχαμ το βράδυ του Σαββάτου (14 Αυγούστου) για να παρακολουθήσουν το πάρτι ενός φίλου στο σπίτι. Αργότερα το ίδιο βράδυ, πήγαν στο Gay Village της πόλης με φίλους.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, το ζευγάρι, που είναι και στα 30 τους, βρισκόταν έξω από το Missing Bar στην οδό Bromsgrove όταν στοχοποιήθηκε από μια ομάδα τεσσάρων ανδρών με ένα SUV.

Ο Ρομπ προσπάθησε να «ξεκινήσει μια συζήτηση» και να «αστειευτεί» με τους άνδρες, αλλά η συνάντηση γρήγορα κατέληξε σε βία. Η ομάδα του SUV άρχισε να ρίχνει ομοφοβικές βρισιές στους Rob και Patrick.

Ο Πάτρικ προσπάθησε να ηχογραφήσει τους άνδρες στο τηλέφωνό του, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν το βίντεο στην αστυνομία, κάτι που τους ώθησε να κλέψουν το τηλέφωνό του και να τον σπρώξουν στο έδαφος.

Η ομάδα ανδρών στη συνέχεια απομακρύνθηκε με το SUV τους. Ο φίλος του Ρομπ και του Πάτρικ έφτασαν από ένα ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο σε μια προσπάθεια να πάρουν το τηλέφωνο. Τραβήχτηκε στο δρόμο από το κινούμενο όχημα, τραυματίζοντας το πόδι της στη διαδικασία.

Ο Rob έτρεξε πίσω από το SUV και τελικά τους πρόλαβε όταν σταμάτησαν στα φανάρια.

Εκεί, τέσσερις άνδρες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και προχώρησαν στο να χτυπήσουν βίαια τον Ρομπ με γυάλινα μπουκάλια.

Ο Rob μπορεί να θυμηθεί τους άνδρες που τον αποκαλούσαν «f **** t» καθώς τον χτυπούσαν – αν και η μνήμη του για το πιο μοχθηρό μέρος της επίθεσης είναι «μουντή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English