Shadow

Στρατηγική συνεργασία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουνγουολ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουνγουολ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βελτιώσουν την ένταξη των ΛΟΑΤ+ ατόμων στο ποδόσφαιρο.

Ο σύλλογος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα Diversity Champions της Στόουνγουολ, το οποίο διασφαλίζει ότι όλο το ΛΟΑΤ+ προσωπικό γίνεται αποδεκτό, χωρίς εξαίρεση, στον χώρο εργασίας.

Η φιλανθρωπική ΛΟΑΤ+ οργάνωση θα βοηθήσει τον σύλλογο με ενημέρωση και εκπαίδευση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συμμετάσχει, επίσης, στο πρόγραμμα Workplace Allies της Στόουνγουολ, το οποίο ενθαρρύνει τους υπαλλήλους που δεν είναι ΛΟΑΤ+ να γίνουν καλύτερες/οι σύμμαχοι της κοινότητας.

Ο Richard Arnold, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ περήφανες/οι για τη σχέση μας με τη Στόουνγουολ και είμαστε πολύ χαρούμενες/οι που το πήγαμε στο επόμενο επίπεδο, με αυτήν τη στρατηγική συνεργασία. Η ποικιλομορφία αποτελεί πηγή δύναμης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διασφάλιση ενός φιλόξενου περιβάλλοντος για τα ΛΟΑΤ+ εργαζόμενα άτομα και τις/τους φανς μας είναι ένα κρίσιμο μέρος αυτού.

«Έχουμε δεσμευτεί να καταστήσουμε την ισότητα, την ποικιλομορφία και την ένταξη αναπόσπαστο κομμάτι στον τρόπο που εργαζόμαστε και αυτή η συνεργασία με τη Στόουνγουολ θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν τον σημαντικό στόχο, βασιζόμενες/οι στο φάσμα άλλων πρωτοβουλιών, που έχουμε ξεκινήσει ως μέρος της All Red All Equal καμπάνιας.” 

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Στόουνγουολ, Nancy Kelley, εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για τους οργανισμούς να κάνουν το «αθλητικό παιχνίδι όλων» :

«Για να συμβεί αυτό, χρειαζόμαστε άτομα και οργανισμούς να εντείνουν τις προσπάθειες για να δείξουν την υποστήριξή τους στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και αυτό έχει κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήμερα.» 

Ο Eric Najib, αρχηγός του επίσημου συλλόγου ΛΟΑΤ+ υποστηρικτρι/ών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Rainbow Devils, δήλωσε:

“Είμαστε περήφαν@ που υποστηρίζουμε και συνεργαζόμαστε με έναν σύλλογο που δημιουργεί ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς για τα ΛΟΑΤ+ άτομα. Υπάρχει ακόμη πολύ περισσότερη δουλειά, αλλά αυτή η συνεργασία με τη Στόουνγουολ είναι ένα άλλο ευπρόσδεκτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.”

Για την ιστορία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος, που εντάχθηκε στο συνασπισμό TeamPride της Στόουνγουολ το 2017. Ο σύλλογος χρησιμοποίησε λατφόρμα για την προώθηση της ισότητας και την αντιμετώπιση των διακρίσεων στον αθλητισμό.

Δεσμεύτηκε περαιτέρω στον αγώνα για ισότητα μέσω της βραβευμένης εκστρατείας «All Red All Equal». Η εκστρατεία έχει καταγγείλει το έγκλημα μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μίλησε για την ευαισθητοποίηση στην ψυχική υγεία και την ισότητα των φύλων. Επιπλέον, ο σύλλογος υποστήριξε, επίσης, την εκστρατεία Rainbow Laces της Στόουνγουολ.

πηγη:antivirus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English