Shadow

Η πρωτοβουλία «I offer my AIRBNB» Παραχωρούν δωρεάν σπίτια σε γιατρούς και νοσηλευτές

«Η πρωτοβουλία ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να τονώσουμε το ηθικό γιατρών και νοσηλευτών», λένε οι διαχειριστές της ομάδας I offer my AIRBNB home for FREE during Covid-19 Crisis

Οσον αφορά για το πως «γεννήθηκε» η ιδέα, είπαν πως βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα ήρθε σε συνεννόηση μέσα από την σελίδα που υπάρχει για τους ιδιοκτήτες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων και έτσι αποφασίστηκε να φτιαχτεί η ομάδα στο Facebook που αφορά αποκλειστικά γιατρούς και νοσηλευτές. «Ηδη έχουν γίνει πολλά τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενους, κυρίως από την Αθήνα, και πολλοί είναι πλέον οι ιδιοκτήτες που συρρέουν στην ομάδα προκειμένου να διαθέσουν το διαμέρισμά τους»

Oi διαχειριστές τόνισαν  ότι αυτή είναι η ελάχιστη κίνηση που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν και επισημαίνουν ότι όσο πιο δύσκολη γίνεται η κατάστση τόσο πιο απαραίτητη γίνεται η εξεύρεση στέγης για πολλούς πολίτες. Τα καταλύματα θα διατεθούν σε γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους νοσοκομείων, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι στον κορονοϊό περισσότερο από όσο είναι ο γενικός πληθυσμός. «Οι γιατροί μπορούν να επίσης να τα χρησιμοποιήσουν για λίγες ώρες ξεκούρασης αν είναι κοντά στο νοσοκομείο που δουλεύουν»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English