Αρχική ΑΠΟΨΗ «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» ήταν η πιο...

«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει.

- advertising -

Παρότι έχουν περάσει χρόνια απο εκείνη τη δήλωση του στον Πέτρο Κωστόπουλο ,για το γεγονός ότι έχει κάνει σεξ με έναν άλλον άνδρα, χρησιμοποιώντας την περίφημη ατάκα “το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές”,ακόμα και σήμερα δημοσιογράφοι – συνήθως άντρες – θεωρούν πως είναι κάτι που θα μπορούσε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Απόστολο Γκλέτσο και συνηθίζουν να το βάζουν στην “ατζέντα” μιας τηλεοπτικής συζήτησης μαζί του.

Ο Απόστολος καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή,για άλλη μια φορα εξήγησε τι κρυβόταν πίσω απο την περίφιμη φράση

«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα.»

-advertising-

Όταν ο Τάκης Χατζής του απάντησε πως πιθανώς να ήταν μια δήλωση που δεν ισχύει, με σκοπό να στηρίξει μια μερίδα του κόσμου, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών. Ό,τι έχω πει είναι όλα αλήθεια. Εγώ με τον κόσμο έχω μια σχέση αλήθειας. Είναι όλα αλήθεια και ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here