Shadow

Τρανσφοβική επίθεση στην Αγία Βαρβάρα με μπουνιές, καταδίωξη και χυδαιολογίες

Βάναυση τρανσφοβική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία της Αγ. Βαρβάρας, καθώς άνδρας προέβη σε σωματική επίθεση με μπουνιές, κυνηγητό και κλωτσιές σε μια 28χρονη τρανς γυναίκα και τον συνοδό της. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος παρά την αναλυτική περιγραφή του παρουσιαστικού του, ενώ την ίδια ώρα πλήθος δημοσιευμάτων αναπαράγουν παρωχημένη ορολογία μεταφέροντας το περιστατικό.

Αντιμέτωπη με μπουνιές, κυνηγητό και έντονα κακοποιητικό λόγο εξαιτίας της ταυτότητας φύλου της βρέθηκε τρανς γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα, με ένα ακόμη σοβαρότατο τρανσφοβικό περιστατικό να καταγράφεται στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το debater.gr  και αναπαράγονται από πλήθος δημοσιευμάτων, η 28χρονη δέχθηκε βάναυση επίθεση το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, καθώς ένας άνδρας πλησίασε τον 23χρονο με τον οποίο βρίσκονταν μαζί στην πλατεία, τον χαστούκισε ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στην 28χρονη και αφού την κυνήγησε της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο φωνάζοντας στον φίλο της «Τι δουλειά έχεις με το τραβέλι. Πού@@ης είσαι εσύ;»

Μάλιστα ενώ οι πληροφορίες για το παρουσιαστικό του δράστη είναι αρκετά αναλυτικές, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο μέχρι και για τον όροφο στον οποίο διαμένει, η αστυνομία, στην οποία καταγγέλθηκε το περιστατικό την επόμενη ημέρα, φέρεται να μην έχει κατορθώσει ακόμη να τον εντοπίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πλήθος αναφορών στο τρανσφοβικό περιστατικό εντοπίζεται χρήση αντωνυμιών που δεν αντιστοιχούν στην ταυτότητα φύλου που φέρεται να βιώνει το συγκεκριμένο άτομο αλλά στο φύλο που αποδόθηκε κατά τη γέννηση, καθώς και χρήση παρωχημένων όρων για τα τρανς άτομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English