Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα

- advertising -

Από τις 2 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι και τις 6 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, καθώς αυτές οι 52 ώρες θεωρούνται και οι πιο κρίσιμες θα βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. στο οποίο περιλαμβάνεται η αποτροπή μετακινήσεων για μαζικά οικογενειακά τραπέζια σε εξοχικά και φιλικά σπίτια, περιαστικά της Αττικής και σε αυτό το πλαίσιο θα επιδιωχθεί να κλείσουν οι δίοδοι σε κομβικά οδικά σημεία της Αττικής.

Η ηγεσία της Αστυνομίας με σχετικές εντολές στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα στέλνει στις εκκλησίες για περιπολίες τα πληρώματα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ταυτόχρονα, στο σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνονται και αστυνομικοί με πολιτικά που θα εποπτεύουν και θα δίνουν πλήρη εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

 

-advertising-

Στον σχεδιασμό των μέτρων της ΕΛΑΣ για το Πάσχα συμμετέχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας καθώς παρατηρήθηκαν καλέσματα μέσα από ομάδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αν σε κάθε μπλόκο θα έχει 2-3-4 αστυνομικούς και όλη η υπηρεσία θα είναι σε μπλόκα και δεν θα έχουν ενισχύσεις, πως θα σταματήσουν 20-50-100 άτομα ανά μπλόκο; Και που θα τους πάνε όλους; ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ….. », ανέφερε χαρακτηριστικά μία ανάρτηση, ενώ σε άλλες προέτρεπαν τον κόσμο να βρεθεί στους ναούς: «Ανάσταση όλοι έξω», «Μεγάλη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα βγαίνουμε κατά χιλιάδες όλοι και πάμε εκκλησία».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here