Αρχική CELEBRITIES Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου εξηγεί πολύ καλά ”τι οικογένεια είμαστε”»

Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου εξηγεί πολύ καλά ”τι οικογένεια είμαστε”»

- advertising -

Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή “Τι λές τώρα”

Καλεσμένος στο Τι Λες Τώρα ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε για τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και τα δικαιώματα που δεν τους έχουν κατοχυρωθεί ακόμα. Παράλληλα μίλησε και για το πως το αντιλαμβάνεται ο γιος του κι αν έχει τύχει να έρθει σε δύσκολη θέση με κάποια ερώτηση.

-advertising-

«Ήταν προσωπικό αυτό και το πως αποφασίζει κάποιος να γίνει γονιός, είναι άλλη υπόθεση. Με την αλήθεια (ανταποκρίνομαι στις ερωτήσεις του Γιώργου). Δεν είναι ότι είναι κι υπερπροσταυμένος και κλεισμένος μέσα σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τους φίλους του και με τα παιδιά που συναντά στο δρόμο, στις πλατείες, στα νησιά»

Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Δεν έχει συμβεί κάτι που τον έχει πειράξει. Δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Δεν τον φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει την αλήθεια. Όταν τον ρωτάνε “α, τι οικογένεια είναι αυτή;: τους το εξηγεί πολύ καλά και το καταλαβαίνουν»πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here