Shadow

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο ηθοποιός που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας αναμένει ο πρώην ηθοποιός, ο οποίος μέσω συνέντευξης κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος, εξήγησε ότι σε περίπτωση που η δικαιοσύνη δεν παρέμβει, επιφυλάσσεται να κινηθεί ο ίδιος νομικά σε βάρος του σκηνοθέτη και να τον κατονομάσει στις αρμόδιες αρχές.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη, επειδή είναι βαρύτατα τα εγκλήματα που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτήν τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα.

Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις», δήλωσε ο Γ. Βλάχος.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού επισήμανε ότι δεν πρόκειται περί ανώνυμης καταγγελίας, εξήγησε ωστόσο ότι αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του λόγω της φύσης των εγκλημάτων που καταγγέλλει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English