Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο Big Brother στέλνει τον Αλεξανδρίδη εκτός reality | Αποχωρούν και χορηγοί

Ο Big Brother στέλνει τον Αλεξανδρίδη εκτός reality | Αποχωρούν και χορηγοί

- advertising -

Ήδη αρκετοί χορηγοί του προγράμματος αποχωρούν από το Big Brother.

 Doctorplantlandscape, Rigas Furniture,Candia ,Camelot και NEF-NEF γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη χορηγία του προγράμματος, καθώς δεν θέλουν να ταυτίσουν το όνομα τους με ένα reality στο οποίο ακούγονται τόσο ντροπιαστικές και εμετικές ατάκες.

Οι αντιδράσεις που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, τόσο στο twitter όσο και στο Instagram, μετά από ακραίες δηλώσεις του παίκτη είναι πολύ μεγάλες, ενώ το θέμα έφτασε έως και την πολιτική ηγεσία, με την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

-advertising-
Μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τη δήλωση του παίκτη, ο «Μεγάλος Αδερφός»,αποφάσισε την αποχώρησή του από το reality.

Ο Big Brother αποφάσισε την άμεση αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη,  ο οποίος θα κληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε «στον αέρα» του reality. Ήδη απολογήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του παιχνιδιού, πριν αποφασιστεί η απομάκρυνσή του.

Oμως, ο “Big Brother”, η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ θυμήθηκαν λίγο αργά να μιλήσουν για παραβίαση και υπονόμευση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού εδώ και μία βδομάδα αφήνουν να ακούγονται τα ακριβώς αντίθετα στο παιχνίδι και μόνο όταν ξεσηκώθηκε ο κόσμος στα social media κατάλαβαν πως δεν έχουν άλλη επιλογή. Αν το σχόλιο του Αντώνη περνούσε απαρατήρητο χωρίς αντιδράσεις και ξεσηκωμό, ο παίκτης θα ήταν ακόμη στο ριάλιτι και θα συνέχιζε τα χυδαία σχόλιά του.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here