Αρχική CELEBRITIES Ο «007» Daniel Craig λατρεύει τα γκέι μπαρ

Ο «007» Daniel Craig λατρεύει τα γκέι μπαρ

- advertising -

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής του στο podcast «Lunch With Bruce SiriusXM» που φιλοξένησε ο παρουσιαστής Bruce Bozzi, ο Daniel Craig μίλησε για τις εμπειρίες του με τη γκέι νυχτερινή ζωή και για το πώς προτιμά πραγματικά να πηγαίνει σε γκέι μπαρ έναντι των «ετερό-μπαρ» γιατί απλώς έχει βαρεθεί την ενέργεια που αποπνέουν.

Πηγαίνω σε γκέι μπαρ από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου», δήλωσε ο 53χρονος ηθοποιός του James Bond. «Ένας από τους λόγους είναι επειδή δεν τσακώνομαι συχνά σε γκέι μπαρ… »

«Και ήταν απλά ένα καλό μέρος για να πας. Όλοι ήταν ψύχραιμοι εκεί, όλοι. Δε χρειάστηκε πραγματικά να δηλώσεις τη σεξουαλικότητά σου. Ήταν ​​εντάξει. Κι ήταν ένα πολύ ασφαλές μέρος. Και μπορούσα να συναντήσω κορίτσια εκεί, γιατί πηγαίνουν πολλά κορίτσια εκεί, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που πηγαίνω κι εγώ. Ήταν ένα… κρυφό κίνητρο.» 

-advertising-

Αφού έπαιξε τον ειδικό πράκτορα MI6 007 για περισσότερα από 15 χρόνια (ο μακροβιότερος ηθοποιός του Bond στην ιστορία του χαρακτήρα), ο Craig κρεμάει πια το κοστούμι του, και αποσύρεται με τη φετινή κυκλοφορία του «No Time to Die» των Universal Pictures.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here