Αρχική CELEBRITIES Ο Ν.Σφυράκης δεν στέλνει τα παιδιά του σε δημόσιο σχολείο..λόγω των αλλοδαπών

Ο Ν.Σφυράκης δεν στέλνει τα παιδιά του σε δημόσιο σχολείο..λόγω των αλλοδαπών

- advertising -

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” στο Open Beyond, έδωσε ο Νεκτάριος Σφυράκης και μας “χάρισε” το ρατσιστικό τσιτάτο της ημέρας.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιός είναι πάλι αυτός ο Σφυράκης να σου πούμε πως έγινε γνωστός στα 90ς μέσα απο μερικά σουξέ της εποχής

Αναφερόμενος στην εκπαίδευση των παιδιών του είπε:

-advertising-

« Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Δεν φεύγω από τα Πετράλωνα για να τα φέρω στο Παλαιό Φάληρο τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που είμαι έχει πάρα πολλά σοβαρά προβλήματα. Κι εγώ, χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προφυλάξω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος.

« Υπάρχει μία πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου όπου μοιραία τα παιδιά αυτά, επειδή ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει την οποιαδήποτε εγκληματικότητα, παραβατικότητα μέσα σε ένα σχολείο στο οποίο η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες και στις συνθήκες».

Η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν:

« Διαφωνώ κάθετα με αυτά που είπε, σε σημείο που με θλίβουν και σε σημείο που δεν ξέρω αν έπρεπε καν να το παίξουμε, αλλά καλά κάναμε που το παίξαμε, γιατί υπάρχουν δυστυχώς, στη σημερινή κοινωνία άνθρωποι, που έχουν αυτές τις αντιλήψεις.»

Ελα Κατερίνα μου και γιατί θα έκανε νουμεράκια … μη ντρέπεσαι να το πεις

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here