Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής υπέγραψαν σύμφωνο

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής υπέγραψαν σύμφωνο

- advertising -

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης χθες, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί πολλά χρόνια, τα τελευταία χρόνια έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι και αποφάσισαν τώρα να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στο post του ο Μιχάλης Οικονόμου, ποστάροντας μια υπέροχη φωτογραφία απο το γάμο τους

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και πολλές φορές έχουν μιλήσει για τη σχέση τους αλλά και την απόφασή τους να υιοθετήσουν το παιδάκι αυτό, τον μικρό Νικηφόρο, που έχει μπει στη ζωή τους αναστατώνοντάς την ευχάριστα, ενώ την ίδια ώρα περιγράφουν και τις δυσκολίες και τη γραφειοκρατεία που αντιμετώπισαν ως ομόφυλο ζευγάρι.

-advertising-

Πριν λίγους μήνες ο Μιχάλης Οικονόμου, σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο bovary.gr πριν είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και τον Νικηφόρο, το παιδί που μεγαλώνει με τον Γιώργο Μακρή. «Ξαφνικά, από το συγγενικό περιβάλλον του Γιώργου, ήρθε και μας βρήκε αυτό το παιδί. Θέσαμε στον εαυτό μας το ερώτημα αν θα το πάρουμε εμείς ή αν θα το αφήσουμε να μεγαλώσει σε ίδρυμα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει με τη μητέρα του. Τριών μηνών πήραμε το παιδί».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here