Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Μπογδάνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Μπογδάνο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

- advertising -

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στο ΚΚΕ στη Βουλή.

Eιδικότερα ο πρωθυπουργός απο τη Σλοβενία όπου βρίσκεται ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφαση του τίθεται εκτος κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ο κ.Μπογδάνος. Η ΚΟ της ΝΔ πλέον λοιπόν μένει με 157 βουλευτές και ο κ.Μπογδάνος διατηρεί την έδρα ως ανεξάρτητος.

Είχε προηγηθεί σφοδρή σύγκρουση Δένδια – Μπογδάνου στη Βουλή, με τον υπουργό Εξωτερικών να αποδοκιμάζει σχόλιο του βουλευτή για τους κομμουνιστές.

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον….Όσο εγώ εκπροσωπώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Να είμαστε συνεννοημένοι» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Δένδιας.

-advertising-

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στον Γρίβα της ΕΟΚΑ που, όπως είπε, έλεγε «είχαμε τρεις εχθρούς, τους Βρετανούς, τους Τούρκους και τους κομουνιστές κι ο μεγαλύτερος μας πονοκέφαλος ήταν οι κομμουνιστές».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης απάντησε από την πλευρά του στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Δεν μας πιάνει αυτό το δηλητήριο που εκπέμπεται σήμερα. Ανησυχείτε, ανησυχείτε πολύ και κάποιος πρέπει να σας μαζέψει. Γιατί εκτός από το «τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος», υπάρχουν κι άλλα χειρότερα. «Τι Μπογδάνος, τι Χρυσή Αυγή». Αυτή είναι η απάντησή μου».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here