Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με εξώδικο στην σκανδαλοθηρική φθήνια

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με εξώδικο στην σκανδαλοθηρική φθήνια

- advertising -

Ο Αλ. Τσίπρας απέστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο και εκδότη των Παραπολιτικών Ιωάννη Κουρτάκη, τον δημοσιογράφο – σύμβουλο έκδοσης της ημερήσιας πολιτικής εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργο Παπαχρήστο και την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ που κατέχει την εφημερίδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση στον προσωπικό λογιαριασμό του στο είχε προαναγγείλει την κίνηση αυτή:

«Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το ποσό που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».

-advertising-

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ευθέως στον Κυρ. Μητσοτάκη λέγοντας πως «η λάσπη, η σκανδαλοθηρική φθήνια και ο λαϊκισμός, φαίνεται ότι είναι βαθιά εγγεγραμμένα στις πρακτικές του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος φροντίζει να εμφανίζεται ως δήθεν εκσυγχρονιστής και θεσμικός πολιτικός».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

«Άδειασμα» στη Ν.Δ. από τη Ντ. Μπακογιάννη

Το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη, αρνήθηκε να ακολουθήσει το επικοινωνιακό μοτίβο της Πειραιώς αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς το ίδιο της το κόμμα.

«Δεν σχολιάζω εγώ τέτοια θέματα. Είναι προσωπικά θέματα. Οι αποφάσεις των πολιτικών είναι δικές τους, αν θέλει να πάει να νοικιάσει ένα σπίτι να πάει για όνομα του θεού, δεν νομίζω πως θα ενταχθεί μέσα στην πολιτική αντιπαράθεση, τουλάχιστον όχι από εμένα» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here