Shadow

Νίκος Ψαρράς, Δώρα Χρυσικού,Ευδοκία Ρουμελιώτη,Κατερίνα Γερονικολού στηρίζουν καταγγελίες εναντίον του Κιμούλη

Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη,όταν η ηθοποιός απο την εκπομπή “Πάμε Δανάη” του έκανε αποκαλύψεις για αυτήν

Το παράδειγμα της Ζέτας Δούκα ακολούθησαν και η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Κατερίνα Γερονικολού

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σόκαρε με τις περιγραφές της, το πρωί της Τετάρτης

«Όλα άρχισαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε πάνω στην σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά. Το bullying το οποίο έχω υποστεί, αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή, ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που άκουγα στο αφτί μου. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει από τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Άλλη μία τέτοια συνεργασία να είχα, θα τα ‘χα εγκαταλείψει.

Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ και να πάω στο σπίτι μου. Στο διάλειμμα της παράσταση φοβόμουν να είμαι στο καμαρίνι μου, πήγαινα στην τουαλέτα και καθόμουν πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας μέχρι να περάσει το ένα τέταρτο για να μπορέσω να βγω στην σκηνή. Έκανα την πρεμιέρα και μετά από 10 μέρες έφυγα από την παράσταση», αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη και συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρει να μου κάνει ό,τι θέλει! Να μου κάνει μήνυση, να με πάει στα δικαστήρια, δεν με ενδιαφέρει τίποτα! Αυτά που λέω είναι όλα αλήθεια.

Φοβόμουν να πάω στο καμαρίνι να μαζέψω τα πράγματά μου από το καμαρίνι και με συνόδευσε η μητέρα μου.

Αν έβγαινε ο κος Γιώργος Κιμούλης να πει ένα απλό συγγνώμη, ίσως κι εμείς να το αντιμετωπίζαμε διαφορετικά».

Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία ανάρτηση στο Instagram η οποία προκάλεσε αίσθηση.

Με φόβισες. Με τρόμαξες…Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη “συνεργασία” μας” αναφέρει χαρακτηριστικά η κα. Γερονικολού.

“Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος” προσθέτει η νεαρή ηθοποιός, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τη Ζέτα Δούκα.

“@zetadouka , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα. Ως εδώ όμως.”

Στην εν λόγω θεατρική παράσταση που ανέφερε η Ζέτα Δούκα, η ίδια συνεργάστηκε και με τον Νίκο Ψαρρά και την Δώρα Χρυσικού.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση και ενημέρωσαν πως στέκονται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε. Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού», ανέφερε η ανακοίνωση



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English