Αρχική ΥΓΕΙΑ Μπορείτε πλεόν να κλείσετε το ραντεβού σας με τα Checkpoint ηλεκτρονικά

Μπορείτε πλεόν να κλείσετε το ραντεβού σας με τα Checkpoint ηλεκτρονικά

- advertising -

Την έναρξη ηλεκτρονικών ραντεβού ανακοίνωσαν τα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης “Checkpoint”.

Τα ραντεβού μπορούν να κλείνονται πλέον μέσω της ειδικής πλατφόρμας, για όσα άτομα ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν μια εξέταση για HIV και ηπατίτιδες B, C ή θέλουν να συζητήσουν για θέματα που αφορούν στη σεξουαλική τους υγεία.

Πώς λειτουργεί

Αφού επισκεφθείτε την πλατφόρμα θα σας ζητηθεί (υποχρεωτικά) να συμπληρώσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Αυτό χρησιμοποιείται για να σας σταλθεί μία αυτόματη ειδοποίηση (με μήνυμα κειμένου – SMS) ότι το ραντεβού σας έχει επιβεβαιωθεί (εντός 12 ωρών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες). Προσοχή, αν ο αριθμός που δώσετε δεν είναι σωστός, τότε το ραντεβού σας δεν θα ισχύει.

-advertising-

Η δομή θα κρατήσει τον αριθμό σας, μέχρι και να ολοκληρωθεί το ραντεβού σας, για να σας ειδοποιήσουν σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες) χρειαστεί να ακυρωθεί η εξέταση.

Τα στοιχεία αυτά δεν χρησιμοποιούνται πουθενά αλλού: δεν θα λάβετε άλλα μηνύματα ή κλήσεις από την υπηρεσία, ούτε από τρίτα άτομα. Δεν χρειάζεται να δώσετε κάποιο email.

Τα Checkpoint βρίσκονται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και υπάρχουν για να σας βοηθήσουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να αποκτήσετε γνώση για τη σεξουαλική σας υγεία, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό σας προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου και τις σεξουαλικές πρακτικές που ακολουθείτε.

Μπείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here