Shadow

Μια αγγελία αναζήτησης διαμερίσματος τον έκανε …”Τhe Bachelor”

Ο Saverio Pescucci περιγράφει τον εαυτό του ως «σούπερ χαλαρό, φιλικό, γκέι [και] Covid-υπεύθυνο» χορευτή  μπαλέτου. Την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευσε μια αγγελία αναζήτησης διαμερίσματος, που γρήγορα έγινε viral.

Ο Pescucci δημοσίευσε στο Gypsy Housing, μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook με περίπου 285.000 μέλη, λέγοντας ότι αναζητούσε διαμέρισμα για ενοικίαση είτε στο Μπρούκλιν είτε στο κέντρο του Μανχάταν. Ανέβασε, επίσης, μερικές φωτογραφίες του.

«Είδα πολλούς ανθρώπους… να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους, όπως selfies και χαλαρές εικόνες, για να δείξουν ότι δεν είναι κοινωνιοπαθείς ή τι είδους τρόπο ζωής έχουν», λέει ο Pescucci στο The New York Post«Έκανα το ίδιο [αλλά] δε φαντάστηκα ότι θα μετατραπεί σε επεισόδιο του «The Bachelor»

Πριν το καταλάβει, η ανάρτησή του είχε πάνω από 600 επισημάνσεις “μου αρέσει” και 400 σχόλια. Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με την ανάγκη του για ενοικίαση.

«[Τα] καυτά (αγόρια) δεν είναι ποτέ στρέιτ», έγραψε μια γυναίκα.

“Είσαι χαριτωμένος”, πρόσθεσε ένας άλλος. “Αυτό έχω μόνο να σου προσφέρω. Μία φιλοφρόνηση.”

«Δε θα πληρώνεις ενοίκιο για πολύ καιρό μόλις έρθεις εδώ», σχολίασε ένας άλλος, “[Είσαι] γ@#@ φλογερός.”

«Δεν έχω δωμάτιο», είπε ένας άλλος, «αλλά έχω χώρο στην καρδιά μου».

«Δεν ένιωσα άβολα [με τα σχόλια], απλά ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος», λέει. «Ήταν απανωτά σχόλιο, σχόλιο, σχόλιο, μήνυμα, μήνυμα. Ήταν απλώς πολλά.»

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν ξέρεις ποτέ», συνεχίζει ο Pescucci. «Ίσως ο μελλοντικός μου σύζυγος να είναι ένας από τους σχολιαστές αυτής της ανάρτησης.» 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English