Shadow

Με rainbow χρώματα ο Fabio Fognini για να ξεχαστεί η ομοφοβία του

Ο Ιταλός τενίστας Fabio Fognini φαινόταν λίγο διαφορετικός, όταν μπήκε στο γήπεδο τη Δευτέρα για τον πρώτο του αγώνα, μετά την ομοφοβική έκρηξή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο επαγγελματίας παίκτης φορούσε αρκετά αξεσουάρ στα χρώματα του ουράνιου τόξου. 

Συγκεκριμένα, ο Fognini, ο οποίος επανειλημμένα έκανε ομοφοβικά σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ρώσο Daniil Medvedev στις 29 Ιουλίου, φόρεσε δύο rainbow περικάρπια και ένα rainbow περιμετώπιο.

Η εμφάνισή του αυτή προκάλεσε αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετά να αμφισβητούν την “ειλικρίνεια” της στολής του.

Ο Ben Rothenberg, δημοσιογράφος των New York Times, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Fognini, έγραψε: «Αναλογιζόμενος τις κατηγορίες εις βάρος του, αποφάσισε ότι αυτά τα τρία ουράνια τόξα ήταν το φάρμακο που χρειαζόταν».

Μετά τις βρισιές στον αγώνα του, ο Fognini ζήτησε συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι οι συνθήκες ζέστης στο Τόκιο «επηρέασαν» το «κεφάλι» του.

«Προφανώς, δεν ήθελα να προσβάλλω τα συναισθήματα κανενός», έγραψε ο Fognini. «Λατρεύω τη ΛΟΑΤ κοινότητα και ζητώ συγγνώμη για τις ανοησίες που μου ξέφυγαν.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English