Αρχική ΑΠΟΨΗ Μίνως Θεοχάρης: “Μιλήστε. Ας δώσουμε το χέρι και την προσοχή μας σε...

Μίνως Θεοχάρης: “Μιλήστε. Ας δώσουμε το χέρι και την προσοχή μας σε ΟΛΟΥΣ”

- advertising -

Ο Μίνως Θεοχάρης, σεναριογράφος και ηθοποιός, τοποθετήθηκε στο θέμα των ημερών. Στη σεξουαλική παρενόχληση αλλά και αποπλάνηση που μπορεί να έχουν υποστεί όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και γκέι παιδιά που διστάζουν να το πουν λόγω της κατάστασης. Ο ηθοποιός έκανε λόγο και για την σεξουαλική παρενόχληση που μπορεί να βιώνει κάποιο παιδί μέσα στην οικογένεια ή ακόμα και στο δρόμο

Γνωρίζω ότι υπάρχουν παιδιά gay που μπορεί να έχουν υποστεί παρενόχληση ή ακόμα χειρότερα αποπλάνηση και να έχουν νιώσει φόβο, ενοχή, ντροπή ή να έχουν πιστέψει αυτούς που τους έπεισαν ότι «το να είσαι gay σημαίνει πως είσαι ανώμαλος. Δε δικαιούσαι να μιλάς.» Ειδικά σε νεαρή ηλικία μπορεί ένα παιδί να θεωρήσει πως κάτι τέτοιο του αξίζει ή πως είναι η «τιμωρία» του.

-advertising-

Γνωρίζουμε όλοι πόσο ενοχοποιημένη έχει υπάρξει η διαφορετική σεξουαλικότητα στη χώρα μας. Κανείς μα κανείς δε θα έπρεπε να δείχνει ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές. Μιλήστε. Ας δώσουμε το χέρι και την προσοχή μας σε ΟΛΟΥΣ.

Πέρα από τα σκάνδαλα και τα ονόματα που διψάνε όλοι να ακούσουν, εύχομαι να δοθεί η ίδια προσοχή και στους ανθρώπους που έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές μέσα στις οικογένειες τους. Από γνωστούς τους.

Μέσα στα γραφεία που δουλεύουν ή στο δρόμο. Ας έχουμε στο νου μας όλους και εύχομαι πραγματικά ο ζήλος και το πάθος να μην εξαντληθεί στο χώρο του θεάματος.

Ας λειτούργησει αυτός ο χώρος μόνο σα φάρος για να βρουν το δρόμο όλα τα θύματα

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here