Αρχική CELEBRITIES Κύμα συμπαράστασης στα social media στον Σπύρο Μπιμπίλα για το “μέτριος ηθοποιός”...

Κύμα συμπαράστασης στα social media στον Σπύρο Μπιμπίλα για το “μέτριος ηθοποιός” του Λιγνάδη

- advertising -

Ενα τεράστιο κύμα συμπαράστασης των ανθρώπων του θεάτρου προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, μετά τους ανεκδιήγητους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη κατά του ηθοποιού, στο απολογητικό του υπόμνημα.

Στο υπόμνημά του προς την ανακρίτρια, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό είναι κατασκευασμένες από το ΣΕΗ.

Χαρακτηρίζει τον Σπύρο Μπιμπίλα “μέτριο ηθοποιό” και αναφέρει πως βρίσκεται σε χρόνια εχθρότητα μαζί του, αλλά και με το ΔΣ του ΣΕΗ για ζητήματα οικονομικής διαχείρισης. Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Μπιμπίλας δεν βρίσκεται αξιοκρατικά στη θέση του προέδρου.

-advertising-

Οι αναφορές αυτές του Δημήτρη Λιγνάδη στον Σπύρο Μπιμπίλα, οδήγησαν σε εκδήλωση κύματος συμπαράστασης στο πρόσωπό του από ηθοποιούς και όχι μόνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε μια πρώτη ανάρτηση για τους χαραχτηρισμούς του Λιγνάδη απάντησε

«Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει… Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτό μας τιμά και μας χαροποίει εμάς τους «μέτριους», που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσέν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Άννα Χατζησοφιά, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Βασίλης Πατάκης, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι… Η άνοιξη θα ξανάρθει….».

Το πανταχόθεν βαλλομενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμο.Αυτο μας τιμά και…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Λίγο μέτα απο την απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη ο Σπύρος Μπιμπίλας με νέα δημοσίευση του είπε

Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή…μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης..Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρωσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας….Λυπάμαι Δημητρη…..

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here