Αρχική VIRAL Ισπανία: Βγήκε ντυμένος με στολή δεινοσαύρου -Το τουίταρε η αστυνομία

Ισπανία: Βγήκε ντυμένος με στολή δεινοσαύρου -Το τουίταρε η αστυνομία

- advertising -

Με ευφάνταστους τρόπους προσπαθούν οι κάτοικοι σε πολλές χώρες του κόσμου που πλήττονται βαρύτατα από τον κορωνοϊό, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Τελευταία περίπτωση, που έγινε και viral, ένας άνδρας σε ολόσωμη στολή δεινοσαύρου που παραβιάζει τις ρητές εντολές για περιορισμό των μετακινήσεων στην Ισπανία.

Το viral βίντεο – το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 4,9 εκατομμύρια άνθρωποι – που μάλιστα έκανε retweet και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ξεκινά με ένα περιπολικό να πλησιάζει αργά ένα άνθρωπο ντυμένο με την στολή του τυραννόσαυρου Ρεξ, καθώς περνάει απέναντι από το δρόμο στο σταυροδρόμι.

Ένας από τους αξιωματικούς βγαίνει από το αυτοκίνητο και συνομιλεί για λίγο μαζί του με την κάμερα να καταγράφει την στιγμή.

-advertising-

Στιγμές αργότερα, ο «δεινόσαυρος» αρχίζει και πάλι να κυκλοφορεί στον δρόμο. Σε ολόκληρο το βίντεο ακούγεται το θεματικό τραγούδι από την ταινία «Jurassic Park».

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα χρησιμοποίησε το βίντεο αυτό για να υπενθυμίσει στους κατοίκους της περιοχής να συμμορφωθούν με τους νέους κανονισμούς για περιορισμό των μετακινήσεων.


- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here