Αρχική CELEBRITIES Η Ellen DeGeneres έκανε τεστ και είναι θετική στον κορονοϊό

Η Ellen DeGeneres έκανε τεστ και είναι θετική στον κορονοϊό

- advertising -

Η Ellen DeGeneres ανακοίνωσε την Πέμπτη (10 Δεκεμβρίου) μέσω του Twitter ότι έκανε τεστ και είναι θετική στην COVID-19.

Η Ellen DeGeneres έγραψε:

«Γεια σε όλους,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω κάνει τεστ και έχω βρεθεί θετική για την COVID-19. Ευτυχώς, νιώθω καλά τώρα. Όποιος είχε στενή επαφή μαζί μου, έχει ειδοποιηθεί και ακολουθώ όλες τις κατάλληλες οδηγίες CDC. Θα σας ξαναδώ μετά τις διακοπές. Παρακαλώ, παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς.

-advertising-

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, φαίνεται πως η εκπομπή της δεν έχει ακόμη ανακάμψει από το σκάνδαλο για ρατσισμό και εκφοβισμό. Προσωπικό και πηγές «με γνώση της κατάστασης» πρόσφατα μίλησαν στο BuzzFeed News σχετικά με την πραγματική κατάσταση της μεσημεριανής εκπομπής της Έλεν Ντε Τζένερις, υποστηρίζοντας ότι η εκπομπή έχει χάσει χορηγούς, παλεύει να βρει μεγάλα ονόματα για επισκέπτες και έχει σημαντική πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

Δύο υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι η παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου έχει αυξηθεί λόγω της έλλειψης χρηματικών ποσών από χορηγούς διαφημιζόμενους, με αποτέλεσμα η σειρά να προβάλει παλιά αποσπάσματα. Η απώλεια χορηγών μπορεί να αποδοθεί τόσο στην πανδημία του κορωνοϊού όσο και στους μήνες κακής δημοσιότητας.

Έρευνα για το show της Ellen DeGeneres μετά από τις καταγγελίες για ρατσισμό


- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here