Αρχική FASHION Η Converse και η Nike αποκάλυψαν τη φετινή Pride σειρά τους

Η Converse και η Nike αποκάλυψαν τη φετινή Pride σειρά τους

- advertising -

Τη νέα κολεξιόν για το Pride 2020 παρουσίασε η Converse και η Nike. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι οι εταιρείες επέλεξαν να ενσωματώσουν τη νέα all-inclusive Pride σημαία με τη μαύρη και καφέ ρίγα στα προϊόντα τους.

Η σειρά της Converse περιλαμβάνει 9 παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ η σειρά της Nike περιλαμβάνει 3 υποδήματα στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Επιπροσθέτως, η Nike έχει βάλει μια ροζ και μια μπλε ανοιχτή ρίγα, προκειμένου να ενσωματώσει και την τρανς σημαία.

Η νέες pride σειρές παπουτσιών έρχονται να κουμπώσουν με τις αντίστοιχες φιλανθρωπικές δράσεις, που κάνει η εταιρεία για να βοηθήσει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Αυτήν την χρονιά ,οι εταιρείες υποστηρίζουν πάνω από 20 οργανισμούς, που βοηθούν στην προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων στον αθλητισμό, στη δημιουργία ασφαλών χώρων και στην προώθηση της ιστορίας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Οι εταιρείες, επίσης, κάνουν δωρεές σε αρκετές οργανώσεις και κέντρα που στηρίζουν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

-advertising-

Η σειρά της Converse θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου, ενώ η αντίστοιχη σειρά της Nike θα υπάρχει στα μαγαζιά από της 19 Ιουνίου, ωστόσο, δε γνωρίζουμε αν τα συγκεκριμένα προϊόντα να είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here