Αρχική TRAVEL Η Air Malta αναθεωρεί τη γλώσσα των ανακοινώσεών της ώστε να απευθύνεται...

Η Air Malta αναθεωρεί τη γλώσσα των ανακοινώσεών της ώστε να απευθύνεται σε όλα τα φύλα.

- advertising -

Η Air Malta, με ανακοίνωση της,αναθεωρεί τη γλώσσα των ανακοινώσεών της ώστε να απευθύνεται σε όλα τα φύλα.

Η κίνηση αυτή της εταιρείας έχει σκοπό την καταπολέμιση των διακρίσεων και στο να νοιώθουν άνετα στις πτήσεις τρανς, non-binary και intersex ανθρώποι.

Το χαραχτηριστικό μήνυμα καλωσορίμαστος  «καλώς ορίσατε κυρίες και κύριοι» θα αντικατασταθεί απο το «καλώς ορίσατε αγαπητοί επιβάτες»

-advertising-

«Η διαφορετικότητα και η ισότητα είναι βασικές αξίες στην Air Malta και η αεροπορική εταιρεία καλωσορίζει όλους τους πελάτες της, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τη φυλή, την πολιτική ιδεολογία, τη θρησκεία και το φύλο τους», ανέφερε η Air Malta σε ανακοίνωσή της

Σε εσωτερικό σημείωμα που εστάλη στους υπαλλήλους, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Air Malta David Curmi είπε ότι η νέα πολιτική ισχύει για την αντιμετώπιση πελατών τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος..

«Για μια αεροπορική εταιρεία με πολυπολιτισμικό πελατολόγιο, η ένταξη είναι μια πολύ σημαντική αξία και θέλουμε να εκφράσουμε αυτήν τη μετατόπιση στάσης και στη γλώσσα μας», έγραψε ο Curmi στο υπόμνημα.

Η γλώσσα που έχει να κάνει με προσδιορισμό φύλου, θα εγκαταλειφθεί και σε όλα τα έγγραφα, τα συμβόλαια, τα εγχειρίδια της εταιρείας.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Μάλτας προστίθετε στην λίστα με τις εταιρείες που ήδη χρησιμοποιούν ουδέτερους χαραχτηρισμούς στην υποδοχή των επιβατών τους όπως οι  Qantas, Japanese Airlines,EasyJet και Air Canada,

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here