Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Η απάντηση των Goody’s Burger House για το ομοφοβικό περιστατικό

Η απάντηση των Goody’s Burger House για το ομοφοβικό περιστατικό

- advertising -

Η ομάδα των Goody’s Burger House, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για ομοφοβικές και σεξιστικές τοποθετήσεις σε συνέντευξη για εργασία, που εκφράστηκαν από υπάλληλο του υποκαταστήματός της στο Πασαλιμάνι, έστειλε επίσημα απάντηση.

Η Goody’s Burger House απέλυσε τον άνθρωπο που προέβη στις ομοφοβικές και σεξιστικές τοποθετήσεις, έθεσε σε προτεραιότητα την απευθείας επικοινωνία της με το άτομο που υπέστη το περιστατικό, και σημείωσε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει “δεν αντιπροσωπεύει τη νοοτροπία των ανθρώπων της Goody’s. Αντιθέτως, όλοι εμείς νιώθουμε υπερήφανοι που εργαζόμαστε για μια μάρκα, η οποία διαχρονικά βρίσκεται απέναντι σε κάθε είδους διαχωρισμό των ανθρώπων.”

-advertising-

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σχετικά με το περιστατικό ομοφοβίας και σεξισμού στο κατάστημά μας στο Πασαλιμάνι:

Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό από τα social media και ξεκινήσαμε αμέσως τη διερεύνηση, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν τα όσα περιγράφονται στη σχετική ανάρτηση, οπότε οι υπεύθυνοι του καταστήματος έλαβαν άμεσα την απόφαση να απολύσουν τον εν λόγω εργαζόμενο.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για αυτή την τόσο αρνητική εμπειρία που έζησε ο υποψήφιος εργαζόμενος, με τον οποίο είμαστε ήδη σε επικοινωνία, συζητώντας το ενδεχόμενο να εργαστεί σε κάποιο κατάστημά μας εφόσον το επιθυμεί.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το περιστατικό αυτό είναι μεμονωμένο, και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τη νοοτροπία των ανθρώπων της Goody’s. Αντιθέτως, όλοι εμείς νιώθουμε υπερήφανοι που εργαζόμαστε για μια μάρκα, η οποία διαχρονικά βρίσκεται απέναντι σε κάθε είδους διαχωρισμό των ανθρώπων, και αυτό το υποστηρίζει, όχι μόνο μέσα από την επικοινωνία της, αλλά και έμπρακτα, μέσα στα καταστήματά της.

Η ομάδα των Goody’s Burger House

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here