Αρχική ΝΕΑ Εμπρησμός στο σπίτι του Matthew Camp – Εγκλημα μίσους δείχνουν τα στοιχεία

Εμπρησμός στο σπίτι του Matthew Camp – Εγκλημα μίσους δείχνουν τα στοιχεία

- advertising -

Κάηκε το σπίτι του Model and TV star Matthew Camp στη Νέα Υόρκη από εμπρησμό σε ένα «προφανές έγκλημα μίσους». Ο ίδιος δημοσιοποίησε το δυσάρεστο γεγονός στο Instagram, μαζί με συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά.

Μιλώντας στο Attitude, ο Camp δήλωσε ότι αυτός και ένας φίλος του απεγκλωβίστηκαν από τις φλόγες στα τελευταία “δευτερόλεπτα που απέμεναν”. “Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είχαμε το πολύ 20 με 30 δευτερόλεπτα προτού να ήταν πολύ αργά.”

“Η έκρηξη με ξύπνησε”, μας είπε ο Camp. «Ξεφύγαμε τόσο γρήγορα, ευτυχώς δεν πήραμε εισπνεύσαμε πολύ καπνό».

-advertising-
Επιβεβαιώνοντας ότι και οι δύο είναι “ΟΚ”, ο Camp πρόσθεσε:

“Η φωτογραφία από το μπροστινό μέρος του σπιτιού είναι τραβηγμένη ακριβώς τη στιγμή που βγήκαμε έξω. Τα υπνοδωμάτια μας στον δεύτερο όροφο είχαν ήδη κατακλυστεί από φλόγες, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ότι είχαμε το πολύ 20 με 30 δευτερόλεπτα πριν να είναι πολύ αργά.”

 Στην αρχική του ανάρτηση στο Instagram, το μοντέλο OnlyFans είπε:

Ένας εμπρηστής έριξε βενζίνη στην μπροστινή βεράντα του σπιτιού μου και της έβαλε φωτιά σε ένα προφανές έγκλημα μίσους. Ήμουν μέσα και κοιμόμουν. Είμαι ζωντανός για να αντιμετωπίσω αυτό το άτομο μια μέρα, αλλά έχω χάσει όσα πάντα είχα.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία, γιατί οι queer άνθρωποι εξακολουθούν να δέχονται επίθεση σε όλο τον κόσμο. Οι φωνές μας δε θα σιγήσουν.

Αυτή τη στιγμή ζω καθημερινά προσπαθώντας να συγκεντρώσω ό, τι έχει απομείνει. Εάν είστε σε θέση να βοηθήσετε υπάρχει ένας σύνδεσμος στο βιογραφικό μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη και τον συνεχή αγώνα, για να διατηρήσετε τις κουήρ οικογένειές μας ασφαλείς.” 

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here