Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Εισαγγελέας στη Ρωσία προσπαθεί να απαγορεύσει διαφήμιση της Dolce & Gabbana

Εισαγγελέας στη Ρωσία προσπαθεί να απαγορεύσει διαφήμιση της Dolce & Gabbana

Ένας Ρώσος εισαγγελέας ζήτησε οι διαφημίσεις του οίκου Dolce & Gabbana στο Instagram, όπου ζευγάρια ιδίου φύλου φιλιούνται, να απαγορευτούν στη χώρα.

Ο ιταλικός οίκος μόδας μοιράστηκε έναν αριθμό με βίντεο ζευγαριών που φιλιούνται κατά την πρώτη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, συμπεριλαμβανομένων ΛΟΑΤ+  ζευγαριών,στο πλαίσιο της εκστρατείας «Love is Love» τον Φεβρουάριο, η οποία περιλάμβανε ομόφυλα και στρέιτ ζευγάρια που αντάλλασσαν φιλιά.

Ο Mikhail Romanov, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας, υπέβαλε καταγγελία για τις διαφημίσεις. Στις 14 Μαΐου, η υπηρεσία Τύπου για τα δικαστήρια της Αγίας Πετρούπολης δήλωσε ότι ο εισαγγελέας ζήτησε από τότε να απαγορευθούν στη Ρωσία οι διαφημίσεις της Dolce & Gabbana που δείχνουν δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

-Advertising-

Το γραφείο Τύπου είπε ότι ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι η εκστρατεία της Dolce & Gabbana «περιέχει πληροφορίες που απορρίπτουν οικογενειακές αξίες και διαδίδει μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις.»

Η υπηρεσία Τύπου του δικαστηρίου της Αγίας Πετρούπολης επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (24 Μαΐου) ότι ο εισαγγελέας ζήτησε, επίσης, να απαγορευτεί μια δεύτερη εικόνα του οίκου μόδας με δύο άντρες που φιλιούνται.

Αναμένεται ενημέρωση σχετικά με τις προσπάθειες του εισαγγελέα στις 7 Ιουνίου.

Τα βίντεο αποδείχθηκαν αμφιλεγόμενα για τους Ρώσους νομοθέτες λόγω του νόμου του 2013 που απαγορεύει την προώθηση «μη παραδοσιακών» σεξουαλικών σχέσεων σε ανηλίκους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here