Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Εισαγγελέας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος»

Εισαγγελέας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος»

- advertising -

Να παραπεμφθεί σε δίκη ο Πέτρος Φιλιππίδης προτείνει προς το δικαστικό συμβούλιο η αρμόδια εισαγγελέας, κάνοντας λόγο για ιδιαίτερη επικινδυνότητα του ηθοποιού και σταθερή του ροπή προς το έγκλημα.

H εισαγγελέας Ευθυμία Στάμου αναφέρει στην πρότασή της ότι και τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά και δεν προκύπτει ότι το έκαναν για λόγους δημοσιότητας. Παράλληλα απορρίπτει τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ότι όσα έγιναν, έγιναν τη συναίνεση των θυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για τρεις υποθέσεις, βιασμό που τελέσθηκε το 2008 και δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Η βιασθείσα, κατά την εισαγγελική πρόταση, βιάστηκε δύο φορές, μια τον Ιούνιο του 2008 και μια τον Σεπτέμβριο του 2008, και ως εκ τούτου το αδίκημα είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

-advertising-

Παράλληλα η εισαγγελέας εισηγείται να παραμείνει στη φυλακή ο κατηγορούμενος ηθοποιός για τον οποίο λέει πως «ήταν αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος» με «χαρακτήρα με ιδιαίτερη επικινδυνότητα και σταθερή ροπή στο έγκλημα».Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να αποφασίσει με βούλευμα του για την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου σε δίκη.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here