Shadow

Δικογραφία και για κακούργημα για τον 22χρονο επιδειξία

Για τέσσερις από τις οκτώ καταγγελίες θα δικαστεί αύριο ο 22χρονος επιδειξίας ο οποίος συνελήφθη μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο στη Νέα Σμύρνη. 

Όπως αποκάλυψε το dikastikoreportaz.gr, σε βάρος του 22χρονου Β.Μ. υπάρχουν συνολικά 8 καταγγελίες με εκείνη της Δανάης να είναι η πλέον κομβική καθώς η 26χρονη κοπέλα είχε την οξύνοια να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο της επίθεσης, με αποτέλεσμα και οι υπόλοιπες κοπέλες να αναγνωρίσουν τον νεαρό φοιτητή.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή του OPEN “Έλα Χαμογέλα” με τη Σίσσυ Χριστίδου έκανε αναφορά στις καταθέσεις των θυμάτων καθώς και στο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”  η οποία αποκάλυψε ότι ο Εισαγγελέας εξετάζει το ενδεχόμενο ο 22χρονος επιδειξίας να παραπεμφθεί για δύο κακουργήματα.

Το πρωί της Παρασκευής ο 22χρονος φοιτητής οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου η εισαγγελική Αρχή του άσκησε δίωξη για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Η δίκη του που είχε οριστεί για αύριο πήρε αναβολή για την ερχόμενη Παρασκευή 14 Μαίου.Ο κατηγορούμενος, που αφέθηκε ελευθερος,διά του συνηγόρου του ζήτησε και πήρε αναβολή, προκειμένου να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English