Shadow

Γιώργος Καρκάς: «Είμαστε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ετεροφυλόφιλους π@@στηδες».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, λίγο μετά την αποφυλάκισή του, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Ήταν ένας μακρύς αγώνας για μένα και την οικογένεια μου. Εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές έχει συμβεί σε εμένα θα το βαφτίσω μεμονωμένο περιστατικό. Από εκεί και έπειτα, αυτό που έχω να πω για την όλη πορεία της διαπόμπευσής μου και φυλάκισής μου άνευ λόγου και αιτίας, είναι ένας τρόπος συμπεριφοράς των αρχών ο οποίος δεν τιμά κανένα για την Ελλάδα του 2020. Τα μεμονωμένα περιστατικά διαπομπεύονται . Κατηγορήθηκα επί της ουσίας για την ειλικρίνεια και την ευθύτητα μου. Βγήκαν τα στοιχεία μου στη δημοσιότητα και της οικογένειας μου παραβιάζοντας το δικαίωμα μου στην ιδιωτική ζωή και προφυλακίζοντάς με σύμφωνα με το τεκμήριο της κλειδαρότρυπας.»

«Θέλω τώρα που είμαι ελεύθερος να κάνω βόλτες, να δω τα κοντινά μου πρόσωπα, να φάω πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ευθύτητα μου και είμαστε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ετεροφυλόφιλους π@@στηδες .

«Δικαιωμένος θα αισθανθώ με την πάροδο του χρόνου. Αυτή τη στιγμή νιώθω πανευτυχής και όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπό σας ξεκάθαρα. Ήξερα ότι θα αθωωθώ κι έλεγα στον εαυτό μου ότι όταν βγω από τη φυλακή θα τα πούμε με όλους »

«Στο πλευρό μου ήταν κοντά μου πάρα πολύ ηθοποιοί και τους ευχαριστώ πολύ», είπε ο ηθοποιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English