Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Αναβολή του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου ΛΟΑΔ Αστυνομικών για τον Ιούνιο του 2021.

Αναβολή του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου ΛΟΑΔ Αστυνομικών για τον Ιούνιο του 2021.

- advertising -

Το ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών European LGBT Police Association – EGPA που θα γινόταν στη Θεσσαλονίκη στις 24-26 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του EuroPride 2020 Thessaloniki, αναβάλλεται και θα γίνει τον Ιούνιο του 2021 στο Thessaloniki Pride.

« Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών μαζί με τους διοργανωτές της Δράσης Αστυνομικών, αποφασίσαν την αναβολή του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου ΛΟΑΔ Αστυνομικών για τον Ιούνιο του 2021.

Δυστυχώς, η κρίση του Κορονοϊού επηρεάζει και το συνέδριο της EGPA, όπως αντίστοιχα πολλές μεγάλες διοργανώσεις. Είναι απίθανο ότι η κανονική ζωή θα επανέλθει στην Ευρώπη μέχρι το Συνέδριο τον Ιούνιο. Ως εκ τούτου, εξετάσαμε αρκετές επιλογές όπως την αναβολή για το φθινόπωρο του 2020 αναμένοντας την ημερομηνία αναβολής της Europride, να το ακυρώσουμε εντελώς ή να το αφήσουμε για τον Ιούνιο του 2021 κατά τη διάρκεια του Pride της Θεσσαλονίκης. Έτσι λοιπόν το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε ομόφωνα την απόφαση να αναβληθεί για τον Ιούνιο του 2021 καθώς ένας από τους κύριους λόγους του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στην Ελλάδα και περαιτέρω στα Βαλκάνια.

-advertising-

Είναι πολύ δυσάρεστο που αναγκαζόμαστε να αναβάλουμε το συνέδριο. Όμως εξακολουθούμε να έχουμε υψηλό κίνητρο να συνεχίσουμε την οργάνωση αυτού του γεγονότος του χρόνου υπό ομαλές συνθήκες, εκπληρώνοντας στο ακέραιο όλους τους σκοπούς του.

Ευχόμαστε και επιθυμούμε να μείνετε ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.»

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here