Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Ακύρωση και για το Pride της Ν.Υόρκης

Ακύρωση και για το Pride της Ν.Υόρκης

- advertising -

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το NYC Pride ακυρώνεται
Η ανακοίνωση της ακύρωσης έγινε τη Δευτέρα 20 Απριλίου απο τη διοργανώτρια ομάδα

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης παραμένει μία από τις περιοχές που πλήττονται περισσότερο στις ΗΠΑ, με το υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης να καταγράφει μέχρι και την Κυριακή (19/04) 9.000 θανάτους, και πάνω από 130.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

-advertising-

«Η Νέα Υόρκη είναι η γενέτειρα του σύγχρονου κινήματος των LGBTIA+ δικαιωμάτων. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από την πρώτη Christopher Street Liberation Day πριν από 50 χρόνια, το οποίο αποτελεί απόδειξη της γενναιότητας και της ανθεκτικότητας των LGBTIA+ ατόμων της Νέας Υόρκης New Yorkers στον αγώνα για την ισότητα» , δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill de Blasio.

Η Maryanne Roberto Fine εκ μέρους της διοργανώτριας ομάδας του NYC Pride δήλωσε: “Καθώς οι μέρες περνούν, έχει γίνει όλο και πιο ξεκάθαρο, ότι ακόμη και με την πτώση της εξάπλωσης του COVID-19, είναι απίθανο να γίνουν εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας, όπως η δική μας στο κοντινό μέλλον. Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να φανταστούμε εκ νέου τις εκδηλώσεις του NYC Pride – και έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε ακριβώς αυτό» .

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here