Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Αθώος για τον βιασμό του ταξιτζή ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς

Αθώος για τον βιασμό του ταξιτζή ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς

- advertising -

Ο Γιώργος Καρκάς κρίθηκε αθώος για την κατηγορία του βιασμού ενός οδηγού ταξί το Νοέμβριο του 2018, ύστερα και από τη σχετική εισαγγελική πρόταση, κατά πλειοψηφία με την ψήφο των ενόρκων

Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο ενώ διαφορετική άποψη είχαν οι 3 τακτικοί δικαστές.
Αντιθέτως ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή. Πλέον αναμένεται η απόφαση επί των ελαφρυντικών.

Νωρίτερα σήμερα, την αθώωση του 30χρονου ηθοποιού Γιώργου Καρκά είχε ζητήσει η Εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η εισαγγελική λειτουργός, μετά από πολυήμερη ακροαματική διαδικασία, ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει αθώο λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού τον ηθοποιό που παραμένει προσωρινά κρατούμενος επί 15 μήνες και να τον καταδικάσει μόνο για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Κατά την κρίση της, στην υπόθεση «έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρουόμενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος».

-advertising-

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» είχε αναφέρει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του τον Δεκέμβριο του 2018 ο Γ.Καρκάς, ενώ τονίζει πως έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο «από μία κατηγορία που κι εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει». «Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας», είχε σημειώσει ενώ παράλληλα είχε υποστηρίξει γνωρίστηκαν με τον οδηγό ταξί εκείνη την ημέρα.


Κατά την απολογία του ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει «ατιμωτική» την κατηγορία βιασμού που τον βάραινε. «Αυτός που περιγράφετε δεν είμαι εγώ. Ο καταγγέλλων με κατηγορεί γιατί θέλει να διώξει από πάνω του οτιδήποτε ομόφυλο», είχε δηλώσει ο νεαρός ηθοποιός.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here