Shadow

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας για τον σεξουαλικό προσανατολισμό

Η ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας ,Νίκη Κεραμέως,έγινε με αφορμή τη διεξαγωγή του πρώτου Global Pride, μετά και τις πολλές ακυρώσεις pride σε όλο τον κόσμο,αναφερόμενη στον σεβασμό του σεξουαλικού προσανατολισμού κάθε ατόμου.

Σε μια ανοικτή, ελεύθερη, ευνομούμενη Πολιτεία, όλοι απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα, χωρίς διακρίσεις. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι στοιχείο της ανθρώπινης ταυτότητας κάθε ατόμου, ο δε σεβασμός του στο κοινωνικό σύνολο αυτονόητος.  #worldPride2020#GlobalPride2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

gayhellas.gr - lgbt news and guide
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.