Πέθανε ο γκει πορν σταρ και ιδρυτής του TimTales,Τιμ Κρούγκερ

Ο Τιμ Κρούγκερ —ένας ομοφυλόφιλος σταρ, πρωτοπόρος και επιχειρηματίας που ονομαζόταν Marcel Bonn— πέθανε από ένα «τραγικό, αλλά απλό ατύχημα στο σπίτι».


Μια δήλωση σχετικά με τον θάνατο του Kruger κοινοποιήθηκε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο επίσημο blog του TimTales.com.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον «χαμό του αγαπημένου μας Μαρσέλ» αναφέρει:

“Με τη βαρύτατη καρδιά μου πρέπει να μοιραστώ την είδηση ​​του θανάτου του αγαπημένου μας Marcel, του ανθρώπου που όλοι γνωρίσατε και αγαπούσατε ως Tim Kruger. Στο κοινό, ήταν ο απόλυτος πορνοστάρ τζίντζερ. Για μένα, ήταν ένας γλυκός σύντροφος για περισσότερα από 20 χρόνια. Ήταν επίσης ο καλύτερός μου φίλος. Άγγιξε τη ζωή όλων όσοι τον γνώριζαν.

Γνωρίζω πολύ καλά το στίγμα που περιβάλλει τους θανάτους στη βιομηχανία του πορνό, οπότε επιτρέψτε μου να το κάνω πολύ σαφές για να περιορίσουμε ελπίζω την αναπόφευκτη εικασία: ο θάνατος του Tim ήταν ένα τραγικό, αλλά απλό ατύχημα στο σπίτι. Δεν εμπλέκονταν ναρκωτικά, ούτε υπήρχαν ενδείξεις για αυτοκτονία.

Αν και η καρδιά μου είναι σπασμένη σε κομμάτια, βρίσκω παρηγοριά στις αμέτρητες αναμνήσεις που μας χάρισε. Και ξέρω ότι πέθανε γνωρίζοντας ότι τον αγαπούσαν. Η κληρονομιά της συμπόνιας, της αγάπης και της χαράς του Τιμ θα παραμείνει σε όλους όσους τον γνώρισαν.

Γνωρίζω ότι όλοι θα έχετε αμέτρητες ερωτήσεις, αλλά αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω να μοιραστώ αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να σεβαστεί ο καθένας τον χρόνο των αγαπημένων του να θρηνήσουν στην ιδιωτική του ζωή. Σας ευχαριστώ.

Αναπαύσου ήρεμα αγάπη μου. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος σαν εσένα».


Σημειωτέον, κανείς δεν προσδιορίστηκε επίσημα ως ο συντάκτης αυτής της δήλωσης. Ωστόσο, η αναφορά στον Κρούγκερ ως «έναν γλυκό σύντροφο για πάνω από 20 χρόνια» υποδηλώνει ότι ο συγγραφέας είναι ο επί χρόνια σύντροφος του Κρούγκερ, Γκρόμπς Γκεράετ.

Σχετικές δημοσιεύσεις