Shadow

Passionfruit: Δονητές & cockrings για ατελείωτο παιχνίδι

Η επιλογή του κατάλληλου δονητή αποτελεί μία (κυρίως) προσωπική απόφαση του κάθε ατόμου. Η χρήση των sex toys και συγκεκριμένα των δονητών έχει πλέον ξεκάθαρα θετικά οφέλη καθώς ολοένα και προτείνονται περισσότερο από ειδικούς σεξουαλικής ευεξίας αλλά και γιατρούς. Σύμφωνα με διάφορες μελέτες που διεξάχθηκαν την τελευταία δεκαετία, όπως αυτή των (Rull και λοιποί, 2018), προτάθηκε η συστηματική χρήση των δονητών καθώς χρησιμοποιούνται για την κλινική αντιμετώπιση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και προάγουν την σεξουαλική ευεξία και ευχαρίστηση. Πώς όμως διαλέγει κάποιο άτομο τον κατάλληλο δονητή και τί πρέπει να έχει κατά νού;

• Η αρχική ερώτηση είναι τί αποζητά ο χρήστης από την αγορά ενός δονητή; Είναι για να τον ερεθίσει εξωτερικά; εσωτερικά ; Ή ένας πιθανός συνδυασμός αυτών; Η ερώτηση αυτή αποσκοπεί στο να μπορέσει ο μελλοντικός χρήστης να αγοράσει το σωστό προϊόν για αυτόν, αγοράζοντας δηλαδή έναν δονητή που ερεθίζει το σημείο G, την κλειτορίδα ή ένας εργονομικός συνδυασμός και των δύο.

• Το δεύτερο κριτήριο είναι το μέγεθος και το σχήμα του. Η φυσιολογία του κάθε ανθρώπου διαφέρει και γι’ αυτό υπάρχει μία εξαιρετικά μεγάλη γκάμα με διάφορα μήκη, διαμέτρους, πάχη και σχήματα τα οποία δεν είναι τυχαία επιλεγμένα καθώς ο κύριος γνώμονας ενός δονητή είναι να έρχεται στα <<μέτρα>> του εκάστοτε χρήστη. Η διαβάθμιση αυτή στα μεγέθη καθιστά την αναζήτηση του κατάλληλου δονητή μία όμορφη διαδικασία στην οποία σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει <<λάθος>> επιλογή παρά μόνο…ενδιαφέρουσα επιλογή!

• Η κατασκευή των δονητών γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις από υλικά τα οποία είναι φιλικά για το σώμα, δηλαδή μη-αλλεργιογόνα και με μη-τοξικά συστατικά. Η αίσθηση κάθε δονητή ποικίλει ανάλογα με το υλικό τ ‘οποίο κατασκευάζεται και συνεπώς ένας πλαστικός δονητής και ένας ατσάλινος δονητής θα έχουν διαφορετική αίσθηση.

• Η λειτουργία ενός δονητή αποτελεί ίσως το ποιο σημαντικό χαρακτηριστικό του. Οι δονητές διαφοροποιούνται μεταξύ τους τόσο σε θεμελιώδη χαρακτηριστικά όπως είναι η ένταση της δόνησης, η μορφή της δόνησης και το μοτίβο της δόνησης αλλά και σε ποιο λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά όπως το σχήμα της κεφαλής του, το εξάρτημα της κεφαλής αυτό ή ακόμα και η διάμετρος της. Οι σύγχρονοι δονητές έχουν δεκάδες διαφορετικά μοτίβα δόνησης, έρχονται με αξεσουάρ που επιτρέπουν την απομακρυσμένη χρήση τους είτε μέσω τεχνολογίας bluetooth ή ακόμα και μέσω ειδικών κινητών εφαρμογών στις οποίες οι λειτουργίες δόνησης και τα μοτίβα πολλαπλασιάζονται εκθετικά! Επίσης, οι περισσότεροι νέοι δονητές είναι πρακτικά αθόρυβοι, έχουν δεκάδες ώρες λειτουργίας πριν χρειαστεί να φορτίσουν (κυρίως μέσω usb) και είναι αδιάβροχοι.

• Αναπόφευκτο κριτήριο για όλους αποτελεί η τιμή. Οι δονητές βρίσκονται σε ένα μεγάλο εύρος τιμών ξεκινώντας από μερικές δεκάδες ευρώ και φτάνοντας σ ‘ένα πλασματικό…ταβάνι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει ο κατασκευαστής και το brand ενός δονητή.

• Τέλος, σημαντικό κριτήριο αποτελεί η εγγύηση που έχει κάθε προϊόν. Η πολιτική επιστροφής αλλά και της εγγύησης – αντικατάστασης αποτελεί έναν παράγοντα που ο μελλοντικός χρήστης οφείλει να λάβει υπόψιν καθώς πρόκειται για την αγορά ενός <<ευαίσθητου>> προϊόντος και υπάρχει η πιθανότητα ο δονητής να μην πληροί τις προσδοκίες του και να θελήσει να τον αντικαταστήσει ή και επιστρέψει πίσω (εάν αυτό φυσικά είναι εφικτό). Συνεπώς, η επιλογή του κατάλληλου δονητή γίνεται αναλόγως με τις ορέξεις αλλά και τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Η επιλογή του κατάλληλου δονητή πρέπει να έχει ως κύριο γνώμονα έναν συνδυασμό των παραπάνω και να λαμβάνεται πάντοτε υπόψιν η υγεία του ατόμου.

Στο Passionfruit με μια επίσκεψη σου είτε στο ηλεκτρονικό είτε στο φυσικό τους κατάστημα (Πειραιώς 129, Αθήνα) θα βρείς μια μεγάλη ποικιλία απο δονητές για…ατελείωτο παιχνίδι

Δαχτυλίδια πέους αποτελούν μια δημοφιλή και πολυσυζητημένη επιλογή στον κόσμο των αξεσουάρ σεξουαλικής υγείας. Σχεδιασμένα να τοποθετούνται στη βάση του πέους και να φοριούνται κατά μέσο όρο για 30 λεπτά, αυτά τα μικρά και ελαστικά δαχτυλίδια μπορούν να προσφέρουν διάφορα οφέλη και ενισχύσουν την εμπειρία στον έρωτα.

Η λειτουργία των δαχτυλιδιών πέους είναι σχετικά απλή, αλλά οι επιδράσεις τους είναι ποικίλες! Κατά τη χρήση, το δαχτυλίδι τοποθετείται στη βάση του οργάνου και τεντώνεται γύρω από το πέος. Το ελαστικό υλικό εξασφαλίζει άνεση και σταθερότητα κατά τη χρήση, χωρίς να προκαλεί δυσφορία ή περιορισμό στην κυκλοφορία του αίματος.
Τα δαχτυλίδια πέους λειτουργούν επηρεάζοντας την αίματος που κυκλοφορεί στο πέος. Κατά τη σεξουαλική διέγερση, το αίμα ρέει στο πέος και αυξάνει τον όγκο του. Όταν το δαχτυλίδι τοποθετείται κατάλληλα, μπορεί να κρατήσει το αίμα πίσω από το διακριτικό της βάσης, παρατείνοντας τη στύση και βελτιώνοντας την απόδοση κατά το σεξ.

Πέραν αυτού, τα δαχτυλίδια πέους μπορούν να προσφέρουν ευαισθησία και ευχαρίστηση. Η πίεση που ασκούν στον βάση του πέους μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της στύσης και να κατευθύνει το αίμα προς το κεφάλι του πέους, αυξάνοντας την ευαισθησία και ενισχύοντας την απόλαυση και την ένταση του οργασμού.
Και ακριβώς επειδή η στύση σας πρόκειται να διατηρηθεί για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, ο χρήστης του δαχτυλιδιού αποβάλει σε μεγάλο βαθμό το άγχος για το αν θα μπορέσει να παραμείνει σκληρός, καθώς η ανακούφιση που νιώθει ο χρήστης, τον κάνει να χαλαρώνει και να μπορεί να “χτίσει” μία καλή, σκληρή στύση.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί καθώς, κλινικές μελέτες όπως αυτή που διεξήγαγε ο Brian Steixner, M.D., επικεφαλής της ουρολογίας στο Atlanticare Regional Medical Center, παρατήρησε πως η επίδραση των δαχτυλιδιών πέους συμβάλει στην καταπολέμηση διάφορων μορφών στυτικής δυσλειτουργίας, όπως αυτών που επηρεάζουν την αιματική ροή στους ιστούς της βάσης του πέους τους, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας χωρίς την χρήση φαρμάκων και συναφών σκευασμάτων.

Όπως όλα τα υπόλοιπα σεξ gadgets, έτσι και τα δαχτυλίδια πέους μπορούν να αποτελέσουν μία αναζωογονητική πρωτοβουλία για εσάς και τον/την παρτενέρ σας! Ο/η σύντροφος σας δυνητικά θα έρθει γρηγορότερο και ευκολότερο οργασμό, καθώς τα δαχτυλίδια πέους με δόνηση συμβάλουν στην κλειτοριδική διέγερση κατά την διάρκεια του σεξ.

Πως καταλαβαίνουμε ότι ένα δαχτυλίδι πέους μας ταιριάζει;

Ο χρήστης θα πρέπει να νιώθει το δαχτυλίδι τόσο όσο: Το σφιχτό συναίσθημα, αντίστοιχο με αυτό του προφυλακτικού είναι μια ένδειξη πως χρησιμοποιούμε κατάλληλου μεγέθους δαχτυλίδι. Πώς δεν πρέπει να νιώθουμε; Άβολα, υπερβολικά “στενά” και σε καμία των περιπτώσεων την αίσθηση ότι το πέος μας είναι μουδιασμένο, είτε μερικώς ή ολικώς.

Τα δαχτυλίδια πέους έρχονται και σε διαφορετικά μεγέθη αλλά και σε διαφορετικές κατασκευές. Συγκεκριμένα, τα 4 δημοφιλέστερα είδη δαχτυλιδιών πέους είναι τα παρακάτω:

  • 1) Μαλακά και ελαστικά δαχτυλίδια, τα οποία συνήθως είναι κατασκευασμένα από μαλακά υλικά, όπως η σιλικόνη.
  • 2) Στερεά δαχτυλίδια, τα οποία είναι για ποιο έμπειρους και hardcore χρήστες.
  • 3)Ρυθμιζόμενα δαχτυλίδια, τα οποία λόγω του υλικού κατασκευής τους επιτρέπουν στον χρήστη να ρυθμίσει το δαχτυλίδι ώστε να εφαρμόζει τέλεια επάνω του.
  • 4)Δονούμενα δαχτυλίδια, στα οποία βρίσκεται πάνω ένας μικροσκοπικός δονητής και χρησιμοποιούνται σκεπτόμενοι κυρίως την απόλαυση του παρτενέρ μας.

Τα μικρά αλλά θαυματουργά αυτά gadget έχουν και εύκολη φροντίδα και καθαρισμό καθώς, λίγο νερό με σαπούνι ή αντιβακτηριδιακό σαπούνι χεριών μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για την φροντίδα τους. Σε κάθε περίπτωση, ανατρέχουμε και στις σαφείς οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστήπου συμπεριλαμβάνονται στο κουτί του προϊόντος.

Στο Passionfruit με μια επίσκεψη σου είτε στο ηλεκτρονικό είτε στο φυσικό τους κατάστημα (Πειραιώς 129, Αθήνα) θα βρείς μια μεγάλη ποικιλία απο cockrings για…ατελείωτο παιχνίδι

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English