Shadow

3+1 Προτάσεις Για Ανεπανάληπτα Πρωκτικά Παιχνίδια

Η άνοιξη είναι εδώ και η ερωτική διάθεση ανεβασμένη, οπότε τι καλύτερο από το να ανανεώσεις την anal toys collection σου και να φτάσεις την απόλαυση στο υπέρτατο επίπεδο;

Το e-sexplanet.gr δεν θα σε απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά γιατί, όπως γνωρίζεις πολύ καλά, διαθέτει την πλέον ενημερωμένη συλλογή από πρωκτικά παιχνίδια. Εμείς ξεχωρίσαμε για σένα 3 πρωκτικέςσφήνες και 1πρωκτικόδονητή, αλλά εσύ μπορείς να εξερευνήσεις το super εύχρηστο e-shop και να ανακαλύψεις πολλά ακόμα anal toys για αρχάριους και μυημένους!

Σφήνα πρωκτού με δόνηση, που θα σε ταρακουνήσει

Σίγουρα γνωρίζεις τις πρωκτικές σφήνες, αλλά ήξερες ότι μπορείς να βρεις σφήνες πρωκτού και με δόνηση;

Μια πρωκτική σφήνα με δόνηση, κατασκευασμένη από φαρμακευτική σιλικόνη για να σου προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια κατά τη χρήση, δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη.

Η δική μας πρόταση ακούει στο όνομα Pretty Love Vibro Plug II και υπόσχεται να προκαλέσει σεισμό κατά την πρωκτική διείσδυση.

Πρωκτική σφήνα από γυαλί σε χρυσό χρώμα

Το γυαλί είναι η εναλλακτική πρόταση σε σφήνα πρωκτού που πρέπει να δοκιμάσεις, ειδικά αν είσαι μυημένος στα anal toys. Η Icicles Gold Edition butt plug είναι ό,τι πιο ανθεκτικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αν θέλεις πραγματικά να κάνεις τη διαφορά.

Επίλεξέ τη άφοβα, αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για κάτι πιο ιδιαίτερο, spicy και luxurious, και απόλαυσε ατέλειωτες συγκινήσεις, μόνος ή με την παρέα σου!

Butt plug με bunny tail, ό,τι πρέπει για αρχάριους

Αν δεν είσαι ιδιαίτερα μυημένος στον κόσμο των butt plugs, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος γιατί σου έχουμε την απόλυτη σφήνα πρωκτού για τα πρώτα σου βήματα.

Είναι στο ιδανικό μέγεθος για αρχάριους, που θέλουν να μπουν σιγά-σιγά στο παιχνίδι, και από άριστης ποιότητας μέταλλο, το οποίο είναι 100% φιλικό προς το δέρμα.

Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, ακόμα και αν είναι η πρώτη σου φορά. Στα συν του υπολόγισε και την ουρά κουνελιού σε μαύρο χρώμα, που κάνει τη σφήνα να ξεχωρίζει από ό,τι έχεις δει μέχρι τώρα.

Δονητής πρωκτού: Η σταθερή αξία στα πρωκτικά παιχνίδια

Για το τέλος σου αφήσαμε έναν all time classic δονητή πρωκτού, γιατί οι πρωκτικοί δονητές αποτελούν must have κομμάτια, με σταθερή αξία στην ηδονή.

Στο Sex Planet σε περιμένουν πρωκτικοί δονητές σε ποικιλία μεγεθών, γιατί η επιλογή του ιδανικού είναι πάντα προσωπική υπόθεση.

Εμείς θα σου προτείναμε τον Real Softee Vibrating Dildo 5 λόγω της ρεαλιστικής του αίσθησης και του μαλακού του υλικού, που τον καθιστά κατάλληλο και για «πρωτάρηδες», καθώς και λόγω του όχι ενός αλλά 10 διαφορετικών παλμών δονήσεων. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Extra tip για να απογειώσεις την εμπειρία

Και αφού διάλεξες τη σφήνα ή τον δονητή που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ανώτατα επίπεδα, πρέπει να αποκτήσεις και το πρωκτικό λιπαντικό που είναι ιδανικό για σένα. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν πραγματικά χρειάζεσαι ένα λιπαντικό πρωκτού, η απάντηση είναι ένα τεράστιο «Ναι» και οι λόγοι είναι πολύ σημαντικοί.

Για αρχή προσφέρει μεγαλύτερη ολισθηρότητα και το βασικότερο, συγκριτικά με το καθιερωμένο λιπαντικό νερού, στεγνώνει με πολύ πιο αργό ρυθμό.

Το Male Lubricant Butter είναι ένα παχύρευστο λιπαντικό σε μορφή βουτύρου, που δεν στεγνώνει εύκολα και, επιπλέον, χρησιμοποιείται εύκολα με τα αγαπημένα σου anal toys, ενώ συνδυάζεται άνετα και με τα προφυλακτικά.

Μπες στο e-sexplanet.gr για να αναζητήσεις την πλήρη γκάμα από πρωκτικές σφήνες των μεγαλύτερων brands, καθώς και τους δονητές πρωκτού και να αποκτήσεις το επόμενο anal toy της συλλογής σου. Μην ξεχάσεις το απαραίτητο λιπαντικό για πρωκτικό και είσαι πανέτοιμος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English