Shadow

Modus Vivendi launches All Gender Line 

Η MODUS VIVENDI παρουσιάζει με περηφάνια τη σειρά ALL GENDER και την καμπάνια «ελευθερίας της έκφρασης» από τη συλλογή FW 22-23. Έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι η αποδοχή και η αγάπη δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ξεπεραστούν ταμπέλες και στερεότυπα. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ταυτοτήτων εκεί έξω και είναι σημαντικό να τις συμπεριλάβουμε. Η νέα γραμμή ΟΛΑ τα ΦΥΛΑ σέβεται την αυτοδιάθεση και αγκαλιάζει τους πάντες.

Η καμπάνια

Ένας χώρος γεμάτος αγάλματα και γλυπτά πάντρεψε το κλασικό με το μοντέρνο, το παρελθόν με το παρόν, το στερεότυπο με την ελευθερία της έκφρασης και διακριτικά «έντυσε» τα άτομα βοηθώντας τα να συνυπάρξουν αρμονικά στον ίδιο χώρο. Η αποδοχή είναι αυτό που χρειαζόμαστε, γι’ αυτό θέλουμε όλοι να μπορείτε να εκφράζεστε χωρίς περιορισμούς. H MODUS VIVENDI καταργεί αυτούς τους περιορισμούς και σας προσκαλεί να ντυθείτε σύμφωνα με την ταυτότητά σας, ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο μαζί.

Η γραμμή

H MODUS VIVENDI δίνει μια νέα προοπτική στο σχεδιασμό των εσωρούχων. η τακτοποίηση δεν εξαρτάται πλέον από το φύλο. Η νέα σειρά ALL GENDER δημιουργήθηκε από τις κλασικές και μοντέρνες συλλογές μας που επανασχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν σε όλ@ σας. Όσο πολύχρωμ@ κι αν νιώθετε, σίγουρα θα βρείτε στη νέα μας σειρά το χρώμα και το στυλ που σας ταιριάζει.

Τα σχέδια MODUS VIVENDI All Gender Line είναι διαθέσιμα από 26,20€ και μπορείτε να τα ανακαλύψετε εδώ και η καμπάνια «ελευθερία της έκφρασης» είναι online και μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English