Shadow

Μάκης Τσέλιος: «Δεν αγόραζαν τα ρούχα μου γιατί φοβόντουσαν μην κολλήσουν AIDS »

Μάκης Τσέλιος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην περίοδο που ο Billy Bo έδινε τη μάχη του με το AIDS. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το ρατσισμό που αντιμετώπισε εκείνα τα χρόνια.

«Αντιμετώπισα ρατσισμό σε μεγάλο βαθμό. Δεν με καλούσαν σπίτι τους, δεν με χαιρετούσαν, φοβόντουσαν να αγοράσουν τα ρούχα μου μήπως κολλήσουν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πριν αρρωστήσει ο Βασίλης είχα κατάθλιψη. Έχασα 19 κιλά και όλοι έλεγαν ότι είμαι κι εγώ άρρωστος επειδή είχα αδυνατίσει. Αλλά ήταν από κατάθλιψη».

«Την περίοδο που ζούσε, είχα χτίσει έναν τοίχο να μην τον πλησιάζει κανείς και τον ενοχλήσει, η μόνη μου σκέψη ήταν να βοηθήσω τον Βασίλη μήπως το ξεπεράσει, μήπως προλάβουμε να βρει κανένα φάρμακο», συμπλήρωσε. 

«Οι άνθρωποι φεύγουν νωρίς γιατί μάλλον ο Θεός τους θέλει. Ο Billy Bo ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα και υπέροχο άτομο. Την περίοδο που ζούσε, είχα χτίσει έναν τοίχο να μην τον πλησιάζει κανείς και τον ενοχλήσει, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν μήπως βρούμε κανένα φάρμακο», σημείωσε για τη μάχη του Billy Bo με το AIDS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English