“Έπεσε” το Twitter με το εξώφυλλο που ετοίμασε το BHMAGAZINO – Αποσύρθηκε η διαφήμιση

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο το εξώφυλλο του BHMAGAZINO που διαφήμιζε το αφιέρωμα του περιοδικού για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση,έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter

To περιοδικό κατάφερε να παρουσιάσει ένα κιτς εξώφυλλο, αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Εμφανίζονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Ιωάννης Μακρυγιάννης, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ως Νικηταράς, ο Εμμανουέλ Μακρόν ως Ιωάννης Καποδίστριας, ο Μπόρις Τζόνσον ως Λόρδος Μπάιρον, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Μάριο Ντράγκι ως Ανδρέας Μιαούλης και ο Τζο Μπάιντεν ως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Μέχρι και ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης υπάρχει στο εξώφυλλο.  

Μετά το “πάρτυ” που στήθηκε στο twitter για το χωρίς λόγια εξώφυλλο ,κατέβηκε απο τη σελίδα του περιοδικού στο facebook ενώ άγνωστο είναι ακόμα αν το περιοδικό τελικά θα κυκλοφορήσει με αυτό το εξώφυλλο -μιας και Πέμπτη απόγευμα λογικά είχε τυπωθεί- ή θα γίνει επανεκτύπωση με άλλο εξώφυλλο.

Check Also

Ο πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ πέθανε στα 100 — εδώ είναι η ιστορία του ως σύμμαχος LGBTQ+

Ο πρώην πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ , ο 39ος πρόεδρος των ΗΠΑ, θα μείνει στη μνήμη μας ως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version