Home ΕΛΛΑΔΑ Έρχονται νέες συλλήψεις και για άλλους παιδοβιαστές – Συνελήφθη και η...

Έρχονται νέες συλλήψεις και για άλλους παιδοβιαστές – Συνελήφθη και η μάνα της ανήλικης

Στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών οδηγήθηκε ο 53χρονος, που φέρεται ότι, βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στα Σεπόλια, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022. Επίσης, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο 42χρονος τον οποίο φέρεται να αναγνώρισε η ανήλικη και έχει συλληφθεί βάση εντάλματος. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Με καταιγιστικό τρόπο ξετυλίγεται το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης του Κολωνού, με τον εφιάλτη που ζούσε η άτυχη 12χρονη να έρχεται στο φως μέσα από τις συνεχείς εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν.

Ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγήθηκαν ο Ηλίας Μίχος και ο Ιω. Σοφιανίδης, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Συγκεκριμένα ο 53χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, αποδεχόμενος μόνο το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, ενώ αρνείται την τέλεση της κατηγορίας του βιασμού.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας ο Ηλίας Μίχος και ο Ιω. Σοφιανίδης, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί.

Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Η εν λόγω απόφαση έρχεται λίγω ώρα μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τη μητέρα της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση για τουλάχιστον 10 ακόμη άτομα με την έρευνα να συνεχίζεται για τα 200 και πλέον άτομα που είχαν εκφράσει διαδικτυακά το ενδιαφέρον να πληρώσουν για να βιάσουν το ανήλικο κορίτσι.

Για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, έγινε επίδειξη φωτογραφιών από τις ταυτότητές τους στην 12χρονη η οποία φέρεται να αναγνώρισε επίσης, τουλάχιστον 10 άτομα και έτσι θα ακολουθηθεί η διαδικασία για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, οπότε σύντομα αναμένονται νέες και μαζικές συλλήψεις, με την έρευνα να συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση και τυχόν άλλων δραστών.

Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό εξέδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αρχές. Το ένταλμα για την μητέρα αφορά σε σειρά κατηγοριών, μεταξύ των οποίων και διακεκριμένη μαστροπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε ήδη προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, αφού την παρέλαβε περιπολικό από το σπίτι της, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κρίνοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μάνα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ το κατηγορητήριο σε βάρος της αναμένεται να «αναβαθμιστεί» με επιπλέον αδικήματα από την 33η τακτική ανακρίτρια.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

News in English
Exit mobile version