Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο «Στάνφορντ Μπλατς» του Sex and the City

Ο Γουίλι Γκάρσον πέθανε σε ηλικία 57 ετών, όπως ανακοίνωσε ο γιος του, το απόγευμα της Τρίτης 21/09

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του ως Στάνφορντ Μπλατς στην σειρά  «Sex and the City» όπου ενσάρκωσε το ρόλο του Στάνφορντ Μπλατς, του γκει φίλου της Κάρι Μπράντσο .Πρόσφατα συμμετείχε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς της σειράς που θα έχει τίτλο «And Just Like That».

Ο Γκάρσον γεννήθηκε στο Νιού Τζέρσι το 1964, σπούδασε θέατρο και έκανε μεταπτυχιακό στη σχολή Καλών Τεχνών του τμήματος θεατρικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Yale.about:blank

Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας μικρούς ρόλους σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές την περίοδο του 1980, περιλαμβανομένων των «Cheers», «Family Ties, LA Law», «The X-Files» και Friends».

Το 1998 ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά «Sex and the City» και ο Γκάρσον εμφανίστηκε σε όλες τις σεζόν ως Στάνφορντ Μπλατς όπως και στις δύο κινηματογραφικές μεταφορές.

Ο Γκάρσον ήταν υπέρμαχος της υιοθεσίας και το 2009 υιοθέτησε τον γιό του Νέιθεν, ο οποίος έγραψε στο Instagram για τον θάνατο του πατέρα του:

«Είμαι πανευτυχής που μοιράστηκες όλες τις περιπέτειές σου με εμένα και που κατάφερες τόσα πολλά. Είμαι υπερήφανος για εσένα. Θα σ’ αγαπώ για πάντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις για μια περιπέτεια μόνος σου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English
Exit mobile version