Shadow

Το αγόρι με τα πράσινα μάτια και την μελαμψή επιδερμίδα που έγινε ο πρώτος άνδρας νικητής του GNTM

Το αγόρι με τα πράσινα μάτια και την μελαμψή επιδερμίδα που κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνδρας νικητής του GNTM.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννημένος στη Γερμανία και έχοντας ζήσει τα πρώτα χρόνια του στη Ρωσία, ο μικρός Ιμπραχήμ θα έλθει στην Ελλάδα στα εννιά του χρόνια και θα εμπνευστεί από τον μυθικό Ελληνα ήρωα προκειμένου να βρει ένα όνομα που θα τον γλυτώσει από το μπούλινγκ σε μία χριστιανική χώρα. Θα σπουδάσει σχέδιο μόδας και styling, θα μυηθεί από νωρίς στο μόντελινγκ

Ο διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μοντέλων του Star μίλησε στην κάμερα για τις δυσκολίες που έχει βιώσει ως παιδί, για τον ρατσισμό, την εγκατάλειψη του πατέρα σε μικρή ηλικία, ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στην στήριξη της μητέρας του που είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα.

«Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός, διαφορετικός. Επειδή ήμουν μαύρος, υπήρχε bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται. Τους αρέσει να επιβάλλουν μία δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαρούλη και λένε, ας τον δούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Ας τον πετάξουμε λίγο μες στον λάκκο με το νερό. Ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω, αν δεν ήμουν αυτό που είμαι, δεν θα είχα επιζήσει σωστά»,

O Ηρακλής είναι ο πρώτος Έλληνας Next Top Model, είναι μόλις 20 ετών και από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM προκάλεσε παραλήρημα στα social media! 

Το Twitter τον είχε αναδείξει σχεδόν από την αρχή νικητή του GNTM 3, ενώ ο προσωπικός λογαριασμός του στο Instagram έφτασε τους 80.000 followers μέσα σε μισή μέρα! 

Ο Ηρακλής κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels και ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Και φυσικά, ένα διετές συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English