Shadow

Θέμα στον Guardian η drive in εμφάνιση της Ν. Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα- Eτσι θα είναι πλέον οι συναυλίες;

Θέμα στον Guardian έγινε η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο drive in φεστιβάλ της Γλυφάδας το βράδυ της Τρίτης.

Εκεί δημοσίευσαν  φωτογραφίες από τη συναυλία της τραγουδίστριας και αναρωτήθηκαν στο δημοσίευμα αν είναι αυτό το μέλλον των συναυλιών σ’ όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η συναυλία δόθηκε στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, κάτω από το Γκολφ και για κάθε αυτοκίνητο υπήρχε προκαθορισμένος χώρος στάθμευσης, ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε θεατής είχε την απαιτούμενη απόσταση από τον διπλανό του, καθώς βρισκόταν μέσα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

O δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσόρισε τους θεατές λίγο πριν αρχίσει η συναυλία, λέγοντας: «Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια –μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή», ενώ πρόσθεσε: «Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. 

Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».

Η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίου ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00, ενώ η τραγουδίστρια έμεινε πάνω στη σκηνή πάνω από 2 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English