Shadow

Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος γυναικοκτόνος

Ο 30χρονος ομολόγησε τελικά τα ξημερώματα της Κυριακής ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο, με θύμα την 26χρονη σύντροφό του και συνελήφθη.

 

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες, ενώ το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ αμφότεροι βρίσκονται σε κίνηση με το αυτοκίνητο.

Τότε ο 30χρονος έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα μέτρα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα

Μοιραία, από τα χτυπήματα, η 26χρονη δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν έπεσε στη θάλασσα, αν και ήταν ακόμα ζωντανή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από πνιγμό. Στην παραλία βρέθηκαν κηλίδες αίματος, ένα από τα σκουλαρίκια που φορούσε και κομμάτια από το κολιέ που είχε σπάσει.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η νεαρή κοπέλα είχε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια και την πλάτη της, προφανώς από την πτώση της από τα βράχια, όταν την έσπρωξε ο 30χρονος σύντροφός της, στην παραλία Λυγαριά στη Φολέγανδρο.

«Ισχυρίστηκε ότι βούτηξε για να τη βρεί και όταν την είδε αναίσθητη, αντί να τη βοηθήσει, αποφάσισε να φύγει, αφήνοντάς την να πεθάνει!»

 Το πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς είναι πως «ήταν η κακιά η ώρα» και «μαλώσαμε, χάλασε η φάση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English