Shadow

Δίωξη σε βάρος του Σεμέδο για ομαδικό βιασμό

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του διεθνή ποδοσφαιριστή ύστερα από σχετική καταγγελία 17χρονης.

Παράλληλα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα. Ο 40χρονος είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ.

Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία από την ίδια την 17χρονη το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα: Το περιστατικό συνέβη στις 28 Αυγούστου ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ με τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (31/08).  

Παράλληλα, συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος θα οδηγηθεί κι αυτός αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

► Στο παρελθόν ο Πορτογάλος αμυντικός είχε μπει στη φυλακή στην Ισπανία αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα δολοφονίας. Πέρασε 142 ημέρες σωφρονιστικό κατάστημα και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση τον Ιούλιο του 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English