Αρχική CELEBRITIES Efthimis Chatziapostolou by Modus Vivendi

Efthimis Chatziapostolou by Modus Vivendi

- advertising -

Ο Ευθύμης Χατζηαποστόλου είναι ένα απο τα αγαπημένα μας αγόρια που κατα καιρούς έχουμε δεί σε υπέροχες φωτογραραφίσεις για τις δημιουργίες της Modus Vivendi.

Personal trainer αλλά και μοντέλο έχει ποζάρει στο φακό καταξιωμένων φωτογράφων που έχει συνεργαστεί η Modus Vivendi παρουσιάζοντας δημιουργίες του δημοφιλούς brand

Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα

-advertising-

Τι θα επιλέγες εάν θα μπορούσες να επιλέξεις μια διαφορετική σταδιοδρομία;

Είμαι personal trainer και αυτό πάντα ονειρεύομουν. Να μελετάω και να μάθω για τον τρόπο που μπορεί κανείς να οικοδομήσει ένα υγιές σώμα και στη συνέχεια να το διδάξω σε άλλους. Το μοντελινγκ είναι ένα χόμπι μερικής απασχόλησης και ένας τρόπος να προκαλώ τον εαυτό μου και τους άλλους γύρω μου.

Ποια είναι η έξοχη ισχύς σου;

Δεν είναι σούπερ ήρωας εδώ lol … η πίστη και το πάθος για κάθε στόχο είναι η μυστική δύναμη στην οποία πιστεύω.

Μια διαιτητική συμβουλή;

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες συμβουλές για τη διατροφή, εκτός από τα κοινά: πίνετε πολύ νερό και δεν καταναλώνετε υπερβολική ζάχαρη και αλκοόλ.

Τι κάνεις για να διασκεδάσεις?

Δεν είμαι αυτό που λέμε party animal αλλά μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους φίλους μου είτε με ένα χαλαρό ποτό είτε περνόντας όλο το βράδυ σε κάποιο club μερικές φορές

Αγαπημένο μέρος για να ταξιδέψεις;

Δεν αγαπώ πολύ τις χειμερινές διακοπές. προτιμούν ως επί το πλείστον περιπέτειες κοντά σε μια παραλία.

Αγαπημένος τρόπος για shopping; Οnline ή σε φυσικά καταστήματα;

Μου αρέσει πολύ να ακολουθώ τις τάσεις της μόδας, αλλά με τον τρόπο μου. Αγοράζω όλο και περισσότερο online. Επιλέγω την αγορά από καταστήματα μόνο τυχαία και ως επί το πλείστον όταν βγαίνω για καφέ και κάτι κερδίσει τη ματιά μου.

Χρησιμοποιείς dating apps;

Προτιμώ να συναντώ πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά αλήθεια, πολλές φορές κάνω έλεγχο των προφίλ στα social media όποιου θα συναντήσω.

Είσαι τώρα σε σχέση;

Είμαι μόνος και ανοιχτός σε μηνύματα lol

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here