Ομοφοβική επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη

Υπερθεματίζοντας στην “αντρίκια” συμπεριφορά του Απόστολου Λύτρα, ο Αλέξης Κούγιας υποβάθμισε την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι δεν υπέπεσε σε κακούργημα αλλά πλημμέλημα.

 Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση στο X, τόνισε ότι «δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην κακοποίηση».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τα συνήθη του ομοφοβικά σχόλια με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό του γραφείο επιτιθέμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν άφησε ασχολίαστη την ομοφοβική δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Ο εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει»

«Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από τη χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης και καλεί τη Δικαιοσύνη να παρέμβει

Συγκεκριμένα έγραψε στο X: «Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος.

Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα.

Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους»

Σχετικές δημοσιεύσεις