Shadow

MODUS VIVENDI presents the “Striped Through Line”

Η MODUS VIVENDI παρουσιάζει την καμπάνια “Striped Through Line” και “Reflective Figure” για τη συλλογή SS24, αντλώντας έμπνευση από τις εμβληματικές ανδρικές φιγούρες της Ελλάδας.

Η MODUS VIVENDI, γνωστή για την καινοτομία και την πολυπλοκότητά της, παρουσιάζει τη συλλογή SS24 με τη συναρπαστική καμπάνια “Striped Through Line” και την υποβλητική καμπάνια “Reflective Figure”. Εμπνευσμένη από τη θρυλική ναυτική κληρονομιά της Ελλάδας και τις εμβληματικές ανδρικές προσωπικότητες της, αυτή η συλλογή προσφέρει μια σύγχρονη ερμηνεία του θαλάσσιου στυλ για τον σύγχρονο άντρα.

Ως μέρος της συλλογής SS24, η MODUS VIVENDI παρουσιάζει την καμπάνια «Reflective Figure» που προκαλεί σκέψεις, με εντυπωσιακές εικόνες που αποτυπώνουν την ουσία της αυτο-ανακάλυψης και της ενδυνάμωσης. Σε μια μαγευτική εικόνα, ένας άντρας με τα χαρακτηριστικά σχέδια Striped Through στέκεται τοποθετημένος πάνω από έναν καθρέφτη στο πάτωμα, με την αντανάκλασή του να τον κοιτάζει πίσω. Μια δυνατή εικόνα που συμβολίζει το ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης.

Στην καρδιά της συλλογής SS24 βρίσκεται η μαγευτική Striped Through Line, μια τολμηρή αλλά εκλεπτυσμένη αισθητική που διοχετεύει το πνεύμα των πιο διάσημων ανδρικών μορφών στην Ελλάδα. Αντλώντας έμπνευση από τις ηλιόλουστες ακτές και την πλούσια ναυτική ιστορία της Ελλάδας, αυτό το χαρακτηριστικό μοτίβο θυμίζει τα ρυθμικά μοτίβα της Μεσογείου, ενσωματώνοντας τη δύναμη, την περιπέτεια και τη διαχρονική κομψότητα.

Φτιαγμένο ειδικά για τον μοντέρνο κύριο που εκτιμά τη σύγχρονη αλλαγή στο κλασικό ναυτικό στυλ. Αγκαλιάστε φρέσκες εναλλακτικές που θα ανεβάσουν το στυλ σας σε νέα ύψη σε κάθε σας βήμα. Όλα τα κομμάτια είναι φτιαγμένα από πολυτελές ολόκληρο ύφασμα ζακάρ διχτυωτό. Με το χαμηλό ύψος τους και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα ρούχα είναι προσαρμοσμένα για να αναδεικνύουν τη διάπλασή σας, προσφέροντας έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης και στυλ. Ζήστε την επιτομή της κομψότητας και της φινέτσας με την αποκλειστική συλλογή μας, σχεδιασμένη για να δώσει νέα πνοή στο στυλ σας.

Ανακαλύψτε την ουσία της μοντέρνας αρρενωπότητας με τη συλλογή SS24 της MODUS VIVENDI, διαθέσιμη τώρα online στην επίσημη ιστοσελίδα της MODUS VIVENDI www.e-modusvivendi.com.

Credits

Photography:

Joan Crisol
@joan_crisol

Model:

Atila Escolano

@atilaescolano

Videography:

Ático Norte Producciones

@aticonorteproducciones

Make Up & Hair:

Alvaro Sanper

@alvarosanper

Production Assistant:

Juanma Lopezp

@juanma_lopezp

Location:

News in English